Hyosung Arka Kuyruk (plakalık) İptali [Kesmeden]

güzel olmus benimde aarka çamurlukda duran plastik greanj kırılmıstı ve canta koyulcak yerden 2 cubuuk cıkartıp plakayı oraya kaynatmıstım.. On kaldırma calısma denemeleri yaparken motoru şaha kaldırdım ve o cubuklarıda kırdım... Sonra canta koyma demirine plakayı bi sac üzerinden güzelce kaynattım su anda daha sekil ve daha saglam bi şekilde oldu...

Resim128Small.jpg

Bu kuyruk atma işi işte böyle yapılır abi.Eline sağlık.Kazasız sorunsuz sürüşler.Saygılarımla.:bounce:

iyi de eyong sen marangoz adamsın çekiç tornavida takım taklavat vardır sende..:p:p

hem bu 650 cc lik olanı deeL mi hyosung gt250 de de düzen böyle mi yoksa o daha mı değişik ?? :silent: :)

Eli tüfekli adminim ,çok teşekkürler ilaç gibi geldi bana bu anlatım:rendeer:

Cumartesi günü kuyruk iptali yaptım bende motoruma.Resimli anlatıma uydum çok yardımcı oldu.Yalnı şu köşe demirlerinden 2 tane takmaya gerek yokmuş bi tane taktım stopu gayet sağlam bi şekilde tuttu.o demirlerin ismi köşe demiri L harfi şeklinde,yapı marketlerden bulabilirsiniz.
bikepics-2249429-800.jpg

pratik zekaya herzaman hayranımdır olması gerekende bu gidip 100 tl'ye "katlanır plakalık" lara para vermeye pek gerek yok gibi şu metal parçayı bulduktan sonra biraz elişi ile güzel bir görünüm oluşturabiliriz işlerden vakit bulsam bende uğraşıcam :cat:

pratik zekaya herzaman hayranımdır olması gerekende bu gidip 100 tl'ye "katlanır plakalık" lara para vermeye pek gerek yok gibi şu metal parçayı bulduktan sonra biraz elişi ile güzel bir görünüm oluşturabiliriz işlerden vakit bulsam bende uğraşıcam :cat:

Demir Parçayı bulman cok kolay Onur Comet icin 2 vida arası 12 Cm Stopu Tutan parca 9 Cm Git bi demirciye Verirler Aleminyum.
İstanbulda olsan gel al dicem ama izmir'desin :(

sıpartaküs o sinyaller olmamış ama değişmen lazım onları :)

sıpartaküs o sinyaller olmamış ama değişmen lazım onları :)

Ali
1.cisi Nickimi düzgün yaz :pr:
2.cisi hep değişmen lazım dıyorsun hiç demiyorsun al SpartacuS sinyallerin benden olsun.
Veya demıyorsun Al sana www.Link..... burada daha guzel sinyaller war bi bak istersen
Anca Laf :))

3.cusu Sinyallerde güzel oldu öle resimde durduguna bakma görenler cok beğendi dikkat ettıysen Lastikleri cok sadece sinyalin kendı kabı war :)

Ali
1.cisi Nickimi düzgün yaz :pr:
2.cisi hep değişmen lazım dıyorsun hiç demiyorsun al SpartacuS sinyallerin benden olsun.
Veya demıyorsun Al sana www.Link..... burada daha guzel sinyaller war bi bak istersen
Anca Laf :))

3.cusu Sinyallerde güzel oldu öle resimde durduguna bakma görenler cok beğendi dikkat ettıysen Lastikleri cok sadece sinyalin kendı kabı war :)
dilim dönmüyor ben ingilizceden falan anlamam :)
Çifti 10lira sinyallerin benim ledler kadar iyi değil tabi ama küçük

dilim dönmüyor ben ingilizceden falan anlamam :)
Çifti 10lira sinyallerin benim ledler kadar iyi değil tabi ama küçük

Ben simdi ön ve arka sinyallere Led yapıcam ama parklara baglıcam kısık cok kısık sarı yanıcak sinyal werincede 5 watlık ampul yanıcak onu yapım bitsin koyarım bakarsın nasıl olmuş :)

Cift on liraysa bişi degılmiş.

Bana bu 2011 arka el tutacagından lazım Ali bi yardım et bulda alıyımda takım düşürücez yoksa birini.

abi bence altta kalan kısmıda bir parçayla kapatın güzel ama kuyruğun altı camurluk kısmı cok boş duruyor :sunny:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar