- Konu Yazar
arkadaşlar herkese selam öncelikle aranıza yeni katıldım büyük bir problmemele karşı karşıyayım hyosung gt250r 2010 model bir motorsiklet kulanıoyrum motorumdaki problem şöyle başladı motor soğuken sabah çalıştırmak isteidğimde çalışmadı akü bitti akü takviyesi yatpık sonra motor 7 bin devilere kadar gaz yemeye başladı rölanti sensörünü alıp sensörün ucunu başlığını 1500devire sabitledim ve fişini takmadım sadece öyle monta ettim sorun kesildi bende sorun sensördendir diye düşünerek parça istedim yeni parçayıda takern yine aynı sorunu verdi devir 7 binleşti anlamadığım sensörden deyilse sorun nerden olaiblir şuan sadece 1500 sabitleyip fişini takmıyorum öyle idare ediyorum bir aydır bu sorunla karşı karşıyayım forumda bir çok kişi benzer problem yşamaış ama tam net bişey bulamadım beyin oldğunu düşünüyorum farklı şeylerde olabilir beyinse nasıl bundan emin olabilirim olduğum şeehirde motordan anlayan yok o yüzden sizlerin tercübesyile halletmek istiyorum lutfen bilgisi olanlar yardıma geçsın şimdiden teşekürler bu sorunu bu forumda heledersek ne mutlu bize...
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:42 ----------
birde 1500 sabitlediğim için devri sabhları çok geç çalışıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:42 ----------
birde 1500 sabitlediğim için devri sabhları çok geç çalışıyor