Hyo GT250R marş sorunu

Motosikleti
Tracer 900
ya bende şimdi bak ikilemde kaldım ya adam rubleyi söküp yenilerde o arada yapmazsa, yani konjektördense ? ben alıp gidince yeniden yaparsa artık çok sıkıldım :(((
senin motorla benim motor hemen hemen aynı :( sende nasıldı sorun ? benim marş motoru dönüyor ama motor çalışmıyordu. marş motorunun vıırrrr diye sesi geliyordu.

Motosikleti
Tracer 900
Cumartesi günü motorumu nihayet servisten aldım. Marş rublesi ve dişlisini değiştirmiş servis, çıkan parçalara baktım gerçekten de ne bilyalarda bir ezilme aşınma dişlide bir çizik bile yok, mıknatıslı kısmı gayet iyi tutuyor. Ama şuan marş ilk günkü gibi şahane bir şekilde çalışıyor. Konjektör yada aküden sorun çıkacak diye korkmuştum ama sorum ruble dişli ikilisindeymiş :) bu arada debriyaj ayarını da yapmasını rica etmiştim adam şahane yapmış debriyaj ayarını motoru ilk aldığım zamana döndü resmen vites geçişleri kalkışlar çok güzel oldu. Her ne kadar kanuniyi sevmesem uzak durmaya çalışsam da bir şekilde sıkıntım çözüldü keşke hyosung Türkiye’de tamamen kendi ağını kursa :)

sabri valla 3 günde çözüldüğüne sevindim sorununun. Benim motor ayın 6 sından bu yana serviste :pr: Beyini değiştirdi yine düzelmedi. Şimdi arıza tespit cihazı bekliyoruz 8 gündür gelecek :pr:

Motosikleti
Tracer 900
sailor33 teşekkür ederim.
bizim makinelerde beyin ve enjeksiyon dışındaki arızalar için arıza tespit cihazı işe yarıyor mu acaba ? Senin sorunun tam olarak neydi ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar