hyo gt250r için gidon ağırlığı

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar, bu gidon ağırlıklarından makineme takmak istiyorum ama nasıl takılacağı konusunda pek bi bilgim yok. bunlar uçlarındaki vidalarla gidona dik vidalanıyor anladığım kadarıyla ancak, bilenler biliyordur, hyosung GT serisi motorlarda gidonların uçları yuvarlak ve tek parça yani orda vidalık bir kısım yok.

bu durumda bizim motorlar bu ağırlıklara uygun üretilmemiş sonucu mu çıkıyor. yani ille de takmak istersem gidona dik olarak vida yuvası mı açmak gerekecek. bilenler bi aydınlatırsa sevinirim.

elinde montaja dair ya da montaj sonrası fotosu olanlar varsa da görsel olarak görmek daha bi güzel olacaktır.

benim bildigim o vidaların girecegi bir yuva gerekmiyor. içi boş boru şeklinde gidon borusuna sokuyorsun topuzu ve vidayı sıkıyorsun. vidayı sıktıkça topuzun gidon borusu içinde kalan kısmı şişiyor ve gidon borusu içine sıkışıyor.

birkaç tane topuzunu değiştirmiş gt gördüm. bir sorun olacagını sanmıyorum.

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
benim bildigim o vidaların girecegi bir yuva gerekmiyor. içi boş boru şeklinde gidon borusuna sokuyorsun topuzu ve vidayı sıkıyorsun. vidayı sıktıkça topuzun gidon borusu içinde kalan kısmı şişiyor ve gidon borusu içine sıkışıyor.

birkaç tane topuzunu değiştirmiş gt gördüm. bir sorun olacagını sanmıyorum.

işte şöyle bi yapıları var da ondan ben de tereddütte kaldım. burda vidaları sıkınca pek genişleyip yuvasına sıkışacak gibi durmuyorlar...

motoru alabilsemde derdim o olsa:D:D:D

o da olur hemşehrim, biraz sabır... :)

öncelikle gt 250 r a normal bir şekilde ağırlık toğuzu takamazsın gidon un o kısmında yer yoktur tornaya sokman gerekir..benim bir abim gt650r a o şekilde taktırabildi resimlerini bulursam seninle paylaşırım ...illa takıcağım diyorsan bu senin için çok zor olucak..

işte şöyle bi yapıları var da ondan ben de tereddütte kaldım. burda vidaları sıkınca pek genişleyip yuvasına sıkışacak gibi durmuyorlar...

bak bunlar da öyle. o siyah boru gibi kısımları lastikten mamül. sen vidayı sıktıkça vida kısalıyor ve lastik şişip sıkışıyor.

öncelikle gt 250 r a normal bir şekilde ağırlık toğuzu takamazsın gidon un o kısmında yer yoktur tornaya sokman gerekir..benim bir abim gt650r a o şekilde taktırabildi resimlerini bulursam seninle paylaşırım ...illa takıcağım diyorsan bu senin için çok zor olucak..

kim yaptı görkem

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
hıımmm, anladım. hem "avare rulman"ın anlatmak istediğin anladım, hem de sorumun asıl cevabını "bygrm"nin yazdığıyla buldum ki ben de öyle düşünmüştüm. yani hyoların gidon uçları kapalı, bu topuzların girebileceği herhangi bir delik yok. dolayısıyla ya oraya delik açtırmak lazım ya da bu sevdadan vazgeçmek. herkese teşekkürler cevapları için. yine de 650r için yapılan uygulamanın fotolarını görmek isterim doğrusu zahmet olmayacaksa...

sağ gidon ve ayna

arkadaşlar motor oldugu yerde saga düştü. sag direksiyon gidonu ve sağ ayna acil lazım satın alacagım ikinci el olur uygun sıfırda olur gt 250 r. konuyu yanlış yerlere açtıysamda özür dilerim.

Peki bu gidon ağırlığı ne işe yarar sorması ayıp? :silent:

Güzel bişeymiş, peki grenajları korumak için koruma topuzu vs bişeyler var mı gt250r için?

Hyo'nun elcik kütüğü tek parçadır, dolayısıyla gidon topuzu takılacak şekilde üretilmemiş ve oynama yapmadan takamazsınız.
Ya komple kütük değişecek ya da tornada işlem yapılacak.
Ben olsam uğraşmazdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar