Hyo GT 250R dan vazgeçtim karar veremiyorum

Senin yüzünden çako illaki aramızdakileri herksin bilmesini istiyosun :p
Şaka bi yanada topiği baltalamış olmıyım ben çıkıyım aradan

Mersin İl Temsilcisi
Merhabalar arkadaslar
Ben antalyada ıkamet etmekteyım uzunsurelı motor tecrubem var 125 250 ve motorları kullandım ögrenci oldugum için hem gösteris hemde yakıt tuketımı açısından gt 250 R almayı planlıyordum ortalama 5 mılyar butçe ile ama tamırcım ıle gorustukden sonra bu karardan vazgectım ve butcemı zorlayarak maksımum 7 mılyara bıraz daha buyuk ve en azından japon olmasını ıstedıgım bı motor almak ıstıyorum cruıser tıpını harıc marka model konusunda yardımcı olursanız cok sevınırım 600 supersport ve buyuk ss harıc motorları kullanabılırım . Bilicnçli bir motorcuyum korumalarım kaskım vs var cok sukur buyuk bi kazada gecırmedık aklımda cbf 500 vardı ama butcem yetmıyor bıraz uzun oldu k bakmayın herkeze tesekkurler yardım eden etmeyen ıyı gunler...

suzuki gs 500 önerebilirim... seni yormaz ve asla küçümsenecek bir motor değil. ama bulabilirsen suzuki sv 650 ya da hyosung gt650 comet bak derim...

Eğer 7000 liraya bulabilirsen ben deGT650 Comet al derim.. Bu arada bir arkadaşın söylediğinin aksine Comet GT 650'nin yakıt sarfiyatı gayet makuldür. Şehirler arası : 4,5 L ortalama 5 litre.

Bu motorların yakıt tüketimi benim arabanın bile üzerinde :) valla şaşkınlık içinde kalıyor insan... bende dizel bir araba var...

benim de strex'le 900 rr aynı yakıyor ama biri mazot diğeri benzin yakıta bakarsan 250 cc üzeri motora binemezsin

şimdi motor işinde en zor kısım karar verme aşaması kararı verdikten sonra gerisi kendilğinden gelir parayı saymıyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar