Hüzünlü Bir Anırma Hikayesi...Delikanlı Eşşek Site Önünde Anırır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OOOooo hayırlı olsun kankü...hayırlı olsun...ama senin karizman sadece sarhoş gavur kızlarına yeterdi..şaşırdım yani...heheh...son dakka golünü yine ben attım...nasılım ama...:queen:

sen son 5 yıldır yatıp yiyip yiyip bi taraflarını büyültürken ben salonda durmadan ağırlık kaldırdım onun için şu anda formumu koruyorum şu anda kimse bana 30 yaşında demiyor bakımsız ayuu sana spor yap dedik zamanında

al sana bir foto daha yükleyeyim dedoşunu albümüne eklersin artık bu arada alanyada herkes beni 50cent elemanı sanıyor :mrgreen:

25ls6.jpg

:mrgreen: birazda Güney Amerika varoşlarına benziyorsun...ağırlık kaldırmış...güldürme beni ya...

Ben ziporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim paşam...

ziporu bari karı kız tavlamaya alet etmeyin...:mrgreen: tipik bir tükiş pipıl...:p

o mekanın sahabısısın galiba...:)

sen son 5 yıldır yatıp yiyip yiyip bi taraflarını büyültürken ben salonda durmadan ağırlık kaldırdım onun için şu anda formumu koruyorum şu anda kimse bana 30 yaşında demiyor bakımsız ayuu sana spor yap dedik zamanında

al sana bir foto daha yükleyeyim dedoşunu albümüne eklersin artık bu arada alanyada herkes beni 50cent elemanı sanıyor :mrgreen:

25ls6.jpg
abi bu ne karizma ya :) helal olsun.Şarkısı bile aklıma geldi Dıttt dıtt go go go:queen: :queen:

25ls6.jpg

Veee...
fürekten bir ses gelir, taa yürekten
ÇATIIIRRRTTTT...

:queen:

hakkatten karizmaymis ama cok siyah be abi,bizim ordaki romenlerde boyle siyah :queen: :queen: :queen:

O sağ eldeki anahtar bir otel oda anahtarı nomero 104.:wiinkk:
Kırmızı daire içine aldım.:queen:

hakkatten karizmaymis ama cok siyah be abi,bizim ordaki romenlerde boyle siyah :queen: :queen: :queen:

:queen: süper yorum valla...ben demiyim dedim...gücüne gitmesin diye...biraz roman gibi değilmiii...cingen ambiansı...:p

illede romaaann olsunn...isterr çamurdann olsunn...oda Allah kuludurrr...her kimm olursaaa olsunn...:p

:queen: süper yorum valla...ben demiyim dedim...gücüne gitmesin diye...biraz roman gibi değilmiii...cingen ambiansı...:p

illede romaaann olsunn...isterr çamurdann olsunn...oda Allah kuludurrr...her kimm olursaaa olsunn...:p

sevenleri severler,etsiz yemek yemezler,romenler boyledirler ,calgisiz yasayamaz olurler. iste bdayday abime hediyem,Bill Clintonda ayni saksafondan calmisti :queen: :queen: :queen:

İHTİYAR;655876' Alıntı:

simdi hava atmaya gerek yoq.siz kirazi kasadan parasini vererek aliyonuz,her ne kadar para vermesenizde sonucta barda discoda biseyler ismarliyonuz.ama Ben yani Sinan kirazi dalindan yiyo.hemde parasiz ,hemde kibkirmizi,:bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

Hem neden o kiz gozukmemis,yoksa guzel degilmi yoksa biraz sismanmi,sankili sisman olarak gozukuyo.Ahh be bdayday abi neden oyle hava atmaya calisiyonki .hadi simdi kafa calisiyoruz birr ki birr ki birr ki :pr: :pr: :pr:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
olm adam karizmaa çıkmış..Tombul panda...Yanındaki kız da fıstık...Ne şişmanı...Gözünüzde seçmiyor artık...Hani pandalar renk körüdür de bu kadar kör değil sanırdım.....:queen:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
mundar mundar
hem de 25 kere mundar

olm adam karizmaa çıkmış..Tombul panda...Yanındaki kız da fıstık...Ne şişmanı...Gözünüzde seçmiyor artık...Hani pandalar renk körüdür de bu kadar kör değil sanırdım.....:queen:

$iracinin $ahidi bozaci.adam karizma degil demiyoz ama biraz $oparimsi.hem o kiz $i$man :queen: :queen: :queen:

o şöyle, bu böyle...
kulpçumusunuz lem siz?
adam oraya karizmayı oturtmuş işte. kıskanmayın ciğerci tekirleri. :queen:

kendinize bakın lorel-hardi kılıklılar... :p

351351351351351lk4.jpg

Son düzenleme:
:mrgreen: birazda Güney Amerika varoşlarına benziyorsun...ağırlık kaldırmış...güldürme beni ya...

Ben ziporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim paşam...

ziporu bari karı kız tavlamaya alet etmeyin...:mrgreen: tipik bir tükiş pipıl...:p

o mekanın sahabısısın galiba...:)

sen spordan ne anlarsın panda kılıklı fürek sporu sırf karı kız için yapmıyorum ama sporun vermiş olduğu nimetlerdende sonuna kadar faydalanıyorum biz sen gibi fürek değiliz:queen: mekana gelince keşke benim olsa ama bizde nerde o kadar para

abi bu ne karizma ya :) helal olsun.Şarkısı bile aklıma geldi Dıttt dıtt go go go:queen: :queen:
teşekkürler o şarkı şu satırları yazdığım sırada çalıyor bendede :)

Veee...
fürekten bir ses gelir, taa yürekten
ÇATIIIRRRTTTT...

:queen:

bi yarafından çatlasın panda zoruna gidiyo panda'nın dedesinide kendi gibi düşünüyordu

pandanın çırağıda iş başında saldoroya geçmiş

abicim senden'de birşey kaçmıyo apartın kapı numarasını hemen daire içine almışsın :queen: :queen:

çamur at izi kalsın fürek darbesinden sonra bulaşacak konu arıyor ama yemezler fürek damgası alnına yapıştı artık beni kızdıramazsın:mrgreen:

sevenleri severler,etsiz yemek yemezler,romenler boyledirler ,calgisiz yasayamaz olurler. iste bdayday abime hediyem,Bill Clintonda ayni saksafondan calmisti :queen: :queen: :queen:

simdi hava atmaya gerek yoq.siz kirazi kasadan parasini vererek aliyonuz,her ne kadar para vermesenizde sonucta barda discoda biseyler ismarliyonuz.ama Ben yani Sinan kirazi dalindan yiyo.hemde parasiz ,hemde kibkirmizi,:bounce: :bounce: :bounce: :bounce:

Hem neden o kiz gozukmemis,yoksa guzel degilmi yoksa biraz sismanmi,sankili sisman olarak gozukuyo.Ahh be bdayday abi neden oyle hava atmaya calisiyonki .hadi simdi kafa calisiyoruz birr ki birr ki birr ki :pr: :pr: :pr:

smirouf yaw sen kasasından bahsediyorsun fürek'in kasasından 'sa o başka bu yazdığın satırları 2 kez estonyaya 1 kez polonyaya 1 kez'deirlandaya gitmiş birisine yazıyorsun ayrıca discoda ben kimseye hiçbirşey ısmarlamam genelde karşı taraf çalıştığım esnada bana gelir tanışma bahanesi ile:wiinkk:

illa kızın fotolarını yayınlatacaksınız bana burada

:mrgreen: OOOooo bbaday dedemede ne yakıştı....

bence o saksafonu hemen kullanmaya başla meleğinde ilerlemek istiyorsan pratik yapman çok önemli ablalarında bu şekilde bulundukları yere geldiler:queen: :queen: tonbul dürek'im benim :mrgreen:

alp hocam değermi değmezmi bilmiyorum ama olmazsa arşivden bulacağım bir kaç fotosunu yayınlıyacağım g.t olacaklar

mundar mundar
hem de 25 kere mundar

:silent: :silent: :silent:

$iracinin $ahidi bozaci.adam karizma degil demiyoz ama biraz $oparimsi.hem o kiz $i$man :queen: :queen: :queen:

hala şişman diyor yaw

o şöyle, bu böyle...
kulpçumusunuz lem siz?
adam oraya karizmayı oturtmuş işte. kıskanmayın ciğerci tekirleri. :queen:

351351351351351lk4.jpg

valla hastayım senin yazılarına ve yakıştırmalarına şu mete pandasınıda cümle aleme maskara ettin ya istanbula geldiğimde görüşeceğim ilk insanların arasındasın inşallah:cat:

fürekcim bıyık sana yakışmış:queen: //gültekin abi ellerin dert görmesin

Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Başlık amacına ulaşmış ve içerik çoktan Motosiklet.NET Cafe içeriğine benzer bir hal almıştır. Sohbete devam etmek isteyenler lütfen Motosiklet.NET Cafe başlığından devam etsinler
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar