asugba' Alıntı:
sagol freedom.bana kızan arkadaslar ıcın yazıyorum.aldıgım gıbı gazı kokleyecek degılım.............
Burada bahsettigin arkadaslardan biri ben isem, sana kizdigimi dusunmeni istemem. Senin icin, ve seningibi dusunup bu forumu takip edenler icin endiseleniyorum.
Ayrica Turk motosiklet camiasi icinde endiseleniyorum. Cunku tek basina degilsin. Gecirecegin tamamen luzumsuz (250cc Twister le mesela mumkun olmayan) bir kaza annelere, babalar, topluma "iste bak motor tehlikeli, biri daha gitti.. yok sana motor motor" dedirttiren bir baska kotu ornek olacak.
1- Yurumesini bilmeden kosma ogrenilmez. Sen Hussarda emeklemesini ogrenmis olabilirsin, bu "yaris" pistine cikman icin yetmez.
2-Surekli "bu firsat kacmazdi" diyorsun... cok ucuza, hatta bedava vermelerini birak, ustune para verseler almaman gerekir. Senin canin kac para? 150 Milyon dolar versem bana satarmisin? 1 milyar dolar versem satarmisin? Hayir degilmi... Peki goz gore gore nasil bu kadar buyuk risk aliyorsun? Motor ucuz diyemi?
3- "Gazi kokleyecek degilim" hikayedir. Sen ilk degilsin, ve son da olmayacaksin... o guc elinin altinda oldumu kullanirsin. Er gec kullanirsin. Iste o kadar. O da seni hamburgere cevirir. Cok ornegini gorduk, cok arkadasimizin tabutunu kaldirdik, hepsi senin dedigini demisti, hepsi akli basinda cocuklardi.
4- Sansin yaver gitti (insallah oyle olur) hic bir tehlike ile karsilasmadin... Dogru durust motosiklet ogrenmen imkansiz hale gelecek. Kotu aliskanliklar edinip bunlari mukemmellestireceksin.
5- Motor seni kullanacak.
Bunlar dost nasihatleri, ve dost aci soyler. Oglum degilsin, olsaydin ona da bundan daha fazlasini soylemezdim. Allah yardimcin olsun, aklini basina topla yol yakinken vazgec bu sevdadan. Git 250cc yi gecmeyen guzel bir standart cadde motoru Twister gibi bir sey al, bir iki sene bin, sonra 600cc SS a cik bakalim ne oluyor, ona gore artik kendi yolunu cizersin.