Hussar Rölanti Sorunu

Kanuni hussarım var 950 km de

motorumun rölantisi biraz yüksek gibi geliyor , motoru tutmasam kendi kendine

gidecek gibi...

Rölantisini nasıl düşürebilirm kendi başıma yapabilirmiyim ?
:silent:

Karbüratörün üzerinde belirgin şekilde ilk gözüne çarpacak vida, ayar vidasıdır. Dışa doğru uzamış, etrafında yay olan vidadır. Oradan ayarlarsın.

Karbüratörün üzerinde belirgin şekilde ilk gözüne çarpacak vida, ayar vidasıdır. Dışa doğru uzamış, etrafında yay olan vidadır. Oradan ayarlarsın.

cevabınız için teşekkürler bu ayarı neye göre ve nasıl yapacağım ?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Rölanti

Motor sehpadayken çalıştır.Dediğin gibi tekerlek dönmeye başlıyacak.Vidayı biraz gevşet bekle yine biraz gevşet bekle.Tekerlek dönmiyecek ama motorda titremeden normal çalışana kadar gevşet.Vida gaz telinin bağlandığı kasnak üzerinde.

Motor sehpadayken çalıştır.Dediğin gibi tekerlek dönmeye başlıyacak.Vidayı biraz gevşet bekle yine biraz gevşet bekle.Tekerlek dönmiyecek ama motorda titremeden normal çalışana kadar gevşet.Vida gaz telinin bağlandığı kasnak üzerinde.

Yardımınız için teşekkürler yarın sabah ilk işim dediğinizi yapmak olacak :rendeer:

Sabah dediğinizi yaptım, biraz kullandıktan sonra fazla düşürdüğümü fark ettim bazen motor durcakmış gibi oluyor :/

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
koltugun altındaki bagajı aç içinde minik bi kapak daha var tek vida tutar onu onu sck karsına gelen yay takılı vida var onu gevset ok dir...
is yerimde 3 teni hüssar var...bakımlarını ben yaparım hepte ondan biliyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar