Husqvarna TE 610

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yamaha wr125r almakla basladıgım yola kullanıcılarından gelen ''sadece keyıf ıcın alacaksan ıdeal ama yok ben commuter olarak kullanırım dersen cok yetersiz kalır bu fiyata daha ideal motorlara bakabilirsin'' mesajlarinin cok olmasi sebebiyle aklım abisi 250r e kaydı. oda iyi hos guzel 2. el fiyatları 4500 eurodan baslıyor 10k km altı. Hersey iyi hos ama ben kilolu ve uzun boylu oldugum icin suspansiyondur tekerlektir seledir falan degistirmem lazım onlarda tutucak 1000 euro. Arastırmalarımı arttırırken te610 ların yapılmış en iyi dual sportlar olduğunu içeren yazılara denk geldim coğu dual sportun tek sıkıntı olduğu durumlar uzun yollardır sele darlığı ve rüzgar yemesi yüzünden ama bu motorda oda yok. Sırf uzun yol yapamama dalgası yüzünden bir ara dual sport almaktan vaz bile geçicektim 125cc 2t bir motor alıp dağ bayır vururum diye düşünüyordum ama aklımı çeldi husky.

tek sorun 600cc 48 beygir bir aleti baslangıc motoru yapıcak olmam. rüzgar savunması var yok değil diğer dual sportlarda hiç yok nerdeyse ona ragmen otobanda en yuksek hızı tas catlasın 140-150 zaten 120den sonra cok tehlikeli oldugu icin basmam diye düsünüyorum. husky 2t 300 cc denedim alet surekli tekere geliyor bu 4t oldugu icin umarım oyle olmaz . Siz neler dusunuyorsunuz? bilen eden var mı ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:27 ----------

yok mu yardımcı olacak birileri ? :(

Daha once yorumlarimizi yaptik tekrar hayirlatalim 4 zamanli vs buraya takilma tek silindir 48 beygir hart hurt gelebilir neden oyle diyorum 650 cc 52 beygir f650gs e sahip olmus biri olarak diyorum.. guc hep patlama seklinde gelecek bir sure sonra daha konforlu motorlara bakarken bulacaksin kendini.. eger yeterli tecruben yoksa 48 beygir ile hobin sonun olabilir..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar