- Konu Yazar
Merhabalar öncelikle herkese, uzun yıllardır motor kullanıcısıyım. İlk olarak Yamaha Xmax 250 de başladım, arkasından Honda Forza 250 2022 model yeni aldığım motorumu severek kullanıyorum. Fakat arada arkadaşlarımın Honda CB 250Rını falan kullandıkça insan vitesli de bir motor alası geliyor. Yaklaşık olarak 1,5-2 aydır araştıyorum tarz olarak bu 2 motoru sevdim. Benim zaten rutinin dışında arada işten eve evden işe gidebileceğim şehir içinde kıvrak ve beni servistir ıvırdır zıvırdır yormayacak bir motor arıyorum fiyat bandı olarak 80-130 arası belirledim. Gönül ister ki honda Cb250 yada yamaha mt 25 fiyatlar çok uçuk bakımları pahalı olduğu için ve genel anlamdada servis kısmında memnuniyetsizlik var. Şahsen kendimde de Forza bakımlarında yaşadım.
Cf Motor Clx 250 de kronik sorun var beyinle alakalı fan açma muhabbeti vidaların gevşemesi vs. hepsine hakimim. Ama birde kullanıcılarından dinlemek isterim açıkçası.
Husqvarna ise karizmatik ve özellikle tam tarzım diyebileceğim bir motor aslında ama Cf ye karşı okuduklarımdan sonra ön yargılı olduğum için çıkcası bunu tercih etmek istiyorum. Aradınızda kullanan çevresinde olan varsa önerilerde bulunabilirse çok sevinirim. Selamlar
Husqvarna Svartpilen 250 görseli.
CF Clx 250
Cf Motor Clx 250 de kronik sorun var beyinle alakalı fan açma muhabbeti vidaların gevşemesi vs. hepsine hakimim. Ama birde kullanıcılarından dinlemek isterim açıkçası.
Husqvarna ise karizmatik ve özellikle tam tarzım diyebileceğim bir motor aslında ama Cf ye karşı okuduklarımdan sonra ön yargılı olduğum için çıkcası bunu tercih etmek istiyorum. Aradınızda kullanan çevresinde olan varsa önerilerde bulunabilirse çok sevinirim. Selamlar
Husqvarna Svartpilen 250 görseli.

CF Clx 250