hürriyet'ten enteresan haber

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence sıradan bir adli vaka değil...Bir İslam (şeriatı benimsemiş)ülkesi olsaydık bu.ezevenk idam edilirdi...direkt sallarlardı vinçte...ama demokratik ülke olduğumuzdan hapishanede besleyip(hadımda etmeyip) en yakın afla 4-5 yıl sonra aramızda dolaşmaya başlayacak...

peki Amerika Texas da tecavüzle birlikte öldürseydi ne olurdu...söylüyorum yine idam...şimdi detay şu...

Bana diyeceksinizki kardeşim o zaman defol git İran'a...peki Amerika ve İran birbirine yine düşman olabilir...:pAmerika tarikatlar ve Hristiyanlığın kalesi...İranda Şerita ve İslam devletinin sembolü...şimdi size sorarım...din eksenli devlet olsaydık bu sapık yakalanıp asılmazmıydı...yani din ekseninden çıktığımız içinmi dünya üzerindeki suç oranı artıyor...mantık bunu işaret etmiyormu sizce...yani toplumsal psikoloji inanctan uzaklaştığı sürece bu suç patlamaları devam eder mi...

bu mesajı ben yazsaydım herhalde topic kilitlenirdi.
insanların birbirlerini sevmesi ve karşılıklı anlaşabilmeleri ne kadar güzel :cherry:

valla bizim insanımız adam olmaz.al işte şimdi motosiklet kullanıcıların adını kötüye çıkardılar.Biz motosikletçilerin kaderimidir ya bu.her şeyde kabak bizim başımıza patlıyor.

'MABEL' kardeşim güzel bir noktaya parmak basmıssın... Ama bu hürriyet gazetesinin ilk vukağatı deyil. Bundan önce gazetenin yanında çocuklar için dağıttığı bi oyun cd'si vardı. Belki hatırlayan vardır. Bu cd'de HUGO adlı oyunun yeni versiyonu bulunmaktadır. İşin sinir bozucu tarafı bu oyunda çesitli ülkelerin haritaları görünüyor ve bizim yani Türkiyenin doğusunun büyük bir kısmı bize ait deyil gibi gösterilmis...evet yanlış duymadınız şehitlerimizin kanıyla yıkanan ve anaların göz yaşlarıyla beslenen bu topraklarımızın yarısının sözde kürdistana ait olduğu saptanmak istenmiş...Ayrıca her ülke hakkında kısaca bir bilgi veriliyor sizce türkiye için ne demiş olabilirler.(insanların kebap yediği ve fes adı verilen sapka taktığı yer.) denilmiş, 21.yüzyıldayız ayıptır... Ayrıca bunun yanıda Türkiyede kendinizi asla güvende hissedemessiniz diye bir not düşmüsler altına... ve bu cd bilinçsizce ücretsiz olarak çocuklara veriliyor.(ücretli olup olmadığı hakkında kesin bir bilgim yok sizi yanıtmış olmim arkadaslar)... Ben bunu öğrendikten ve doğruluğundan emin olduktan sonra hürriyet gazetesini ve bu gatenin yayınlarını almıyorum... karar sizin siz ister alın ister almayın ama böyle bir seye kayıtsız kalmayın derim.

---hee bide içinizde 'ben almasam gazete batıcak deyil ya diyen' vardır elbet... milyonların yaşadığı toplumumuzda toplu iğne(yani insan) bir zaman sonra demir yığınına(yani insan topluluğuna) dönüsür unutmayın...

saygılar...

o zaman o medya kuruluşunun diğer basılı ve görsel yayınlarınıda izlemezsiniz
4 yıldır hiç bir gazete okumuyorum ve tv izlemiyorum. ruh ve sinir sağlığıma iyi gelmiyor

bu ş......... sapık yüzünden kask takamaz olduk yaww:cyclopsan

kask taksak adımız sapığa çıkıyor...
takmasak ayşe şule ablamız bizi kask kafalı ilan ediyor...
bi yerde bi dengesizlik var ama...
sen her carsamba motorsikletle ilgili 1 sayfa ayırt...
akabindede demedigini birakma abuk subuk haberlerle..
akıl alacak gibi degil gercekten...

biraz az amerikan filimi izleyin. her olayın arkasında paranoya aramayın. bir kişi kafasında kaskla suç işliyorsa sosyofobi oluşturup aman beni sapık sanmasınlar diye kask gibi en temel koruma ekipmanını takmamak olmaz.
insanları medyanın sansasyonel haberleri böyle asosyal sosyofobik yapıyor:farao:

Süper Moderatör (BBRR)
bu ş......... sapık yüzünden kask takamaz olduk yaww:cyclopsan
Abicim sen sakın kask takmamak için bahane arıyo olma..

böyle saçma bir nedenden kask takmayacaksanız ..zaten takmayın ..aman ha sizi sapık zannerderler.. taşlarlar sonra .. zaten havalarda sıcak ne gerek var kask takmaya ..

işin ilginci öle bi lanse etmişlerki haberi sanki motosiklet kullanan birinin kask takması çoook alakasızzz
"kasklı otomobil sürücüsü " deseler anlıcammm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar