Hurda Junak Arıyorum

Merhaba arkadaşlar, toplanacak durumda olan Junak motosiklet (Polonya )arıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum, iyi forumlar

bulunmaz da merak ettim:
parçası mı lazım yoksa sen mi toplayacaksın.
bir de şunun sağlamının fotosu ve sair varmı?yani bulunca uğraştığına değme bakımından.

inş bulursunn ıstedın parcayı allah yardımcın olsun ben kapodokyalıyımm hayatımda ılk kezz gordumm bu motoyuu buralarda hıc yokk yanıı

bu motor harbi güselmiş yaa... 46 harley davidsona benzio bulusrsan haber edicem... ban güven

Junak m10 bulamadıysan 1961 model bende var.çalışır durumda ama piston ihtiyacı var.ya bana piston konusunda yardımcı ol ya da bunu sana vereyim.

Piston sorunu çözülebilir belki. Siz motor için ne fiyat düşünüyorsunuz. Teşekkürler.

Ben motoru hurda durumda aldım.Ruhsatı yok ama faturası var demişlerdi.Motoru topladım ama motorun faturasını bir türlü ele geçiremedim.Atlatıldım açıkçası.Motor bu durumda.Eğer işime yarar derseniz fiyat konusu sorun olmaz.msn [email protected]

Ama piston konusunda yardımcı olursanız o da makbule geçer.Piston eteği kırık durumda.ama segmanların yuvaları sağlam.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar