Hüray'dan mesajınız var. (İst-İzm)

Arkadaşlar selam,

Haziran ayında radikal bir karar verdim ve İstanbul'dan ayrılarak İzmir'e yerleştim.
İtiraf etmeliyim ki, bu değişiklikte canımı en çok acıtan karar, ilk motorumu alma hevesimi ertelemiş olmak.

Motorsuz bir motorcu olarak bu platformda sizlerle, teoride de olsa kendimi geliştirmeye devam edebileceğimi umuyorum.

Görüşmek üzere..

Hüray.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoş geldiniz üzülmeyin işallah en kısa zamanda isteğinize kavuşursunuz işallah :rendeer:

Süper Moderatör (BBRR)
HURAY, aramıza hoşgeldin :rendeer:
motor almak isteyen herkes motoruna kavuşacak merak etme :cat:

Merhaba!

İzmir' e giderek en güzelini yapmışsın. Doğup büyüdüğüm şehir diye demiyorum, İzmir yaşamak için en güzel yer... Asıl ben Odtü aşkına İzmir'i bırakıp Ankara'ya geldim, ona yanarım...

Benim de motorum yok henüz... Umarım bu sitenin tüm motorsuzları bir an önce motorlanır...

Bu arada, söylemeyi unuttum...

HOŞGELDİN

:rendeer:

Hadi bakalım İstanbul'u bıraktığınamı kızalım yoksa bide bunun için motor sevdandan vazgeçtiğine mi kızalım... :santa:
Şaka bi yana herşey gönlünce olsun... :rendeer:

e_erdun, BBRR, powerbyaydin, shadow-vt, MeTaL, sağolun arkadaşlar. :)

burakara13, hedeflerimize ulaşmak için bazı fedakarlıklarda bulunmalıyız, seninle bu noktada buluşuyoruz.
İnanıyorum ki hayat, bize daha çoook güzellikler sunacak potansiyele sahip :wiinkk:

ve jeneau, bana motosiklet konusunda dilediğin kadar kızabilirsin.. Yolda motorları görünce bende saçımı başımı yoluyorum burada :pr:

Moderatör (forrap)
HURAY,aRaMıZa HoŞgElDiN... :rendeer:
İzmire gelmen inan bana herşeye değicek.Bunu zamanla anlarsın...Amcam 17 sene İstanbul da yaşadı ve 3 sene önce İzmire yerleşmeye karar verdi (daha doğrusu verdirdik :) ) Şimdi evi ve mutlu bi evliliği var ve İstanbuldan geldiğinde hiçbişeysiz geldi yani 0 dı.Ama şimdi allahında yardımıyla kendi cafesi var ve kendine fazlasıyla yeticek kadar para kazanıyor...Demek istediğim şu ki o da 17 sene yaşadı İstanbulda onunda çevresi vardı arkadaşları vs. onları birden bırakıp gitmek kimse için kolay değil...Ama büyük adımlar için küçük fedakarlıklar yapmak lazım...
Umarım sende yaptığın küçük fedakarlıkların karşılığını alırsın ve fazlasıyla istediklerine kavuşursun herşey gönlünce olsun... Aramıza tekrar hoşgeldin :king:

Teşekkürler barisci26 :)

forrap, böyle bir morale ihtiyacım vardı, sağol arkadaş. :cat:

29 yaşındayım ve İstanbul'un güzelliklerinin yanında, ne kadar kazanırsam kazanayım yetmediğini, stressin ve huzursuzluğun şehrin yakasını bırakmadığını, insanların günübirlik mutluluklarla avunduğunu ve yeni dostlar edinmenin her geçen zamanda, daha da zorlaştığını gördüm.

İzmir, kendime tanıdığım bir şans ve umarım hayat burada daha keyifli yaşanır. :D/

merhaba dostummm...
istanbuldan izmire yerleşmek pek koymasa gerek...
ama burakara dostumun izmirden ankaraya 4 yıllığına bile olması acı verebilir...
ankaralılara üzülüyorummm...
doğum yerim oradırda...
basınevler meteorolojii...
şırnaktan sonra askerliğimide orda yapmıştım...nakil durumları..bahriye olarak elmadağda...kabusss gibi bir yerdir ankara...

Teşekkürler sinan, hoş bulduk :)

Sana da merhaba mete_han, galiba Ankara kabusunu uyandırdık :pl:

Selamlar herkese.. :king:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar