Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
denizi severim iklimi gibi insanıda sıcak olur tabi bu sıcaklık fotolara da yansımış,manzara harika "tıpkı bizim buralar gibi":cat:küçükken az kaybolmadım Antalya'nın narenciye bahçelerinde:cherry:harika gezi olmuş manzara muazzam yolunuz herdaim açık olsun:cat:
yuregimin bi kenaridir antalya..bana bu sene yasattiginiz duygular icin tesekkur ederim.gecen yazz esimle gitmeyi dusunupde gidemedigimiz sehir antalya....ozlemdir antalya...hasrettir...yeri geldiginde bi uhdediryurecigimde...cok saolun resimler cok guzel..elinize emeginize saglik...
inanın resimleri izlerken bir coşku içimi kapladı.sanki sizinle beraber gezdim,dolaştım.:cat:aahhh orada yaşamak vardı.r:çok iyi bir gün geçirmişsiniz.ADANA'dan sevgilerimle.
alpaslan abi sezonu açmışsınız tebrikler ama bizler hiç bu sezon açma zevkini tadamıyoruz malesef bizim buralar malum herzaman sezon açık selamlar görüşmek dileğiyle