Hulk ve Kabasakal'dan "Bahara Merhaba"

açtınız sezonu..sizi keyifli yolculuklar bizide keyifli fotoğraflar ve anlatımlar bekliyor desenize:cat:

Harikasınız abicim sağlık dilerim.
Alpaslan abi kabasakal bana yabancı gelmedi .) Sevgilerimi yolluyoryum .............

denizi severim iklimi gibi insanıda sıcak olur tabi bu sıcaklık fotolara da yansımış,manzara harika "tıpkı bizim buralar gibi":cat:küçükken az kaybolmadım Antalya'nın narenciye bahçelerinde:cherry:harika gezi olmuş manzara muazzam yolunuz herdaim açık olsun:cat:

yuregimin bi kenaridir antalya..bana bu sene yasattiginiz duygular icin tesekkur ederim.gecen yazz esimle gitmeyi dusunupde gidemedigimiz sehir antalya....ozlemdir antalya...hasrettir...yeri geldiginde bi uhdediryurecigimde...cok saolun resimler cok guzel..elinize emeginize saglik...

günaydın herkese..

alparslan abi çok müthiş gezi olmuş.memleketimi görünce çok duygulandım..hele şuan afganistanda olunca antalya neresi afgan neresi diyor insan.ama antalyaya dönünce oktay beye uğrarım yine.seni görmeye geleceğim..yüreğine sağlık abi..

Hulk yollara düşmüş yine:)

Antalyaya yerleşmek yaramış sana :cat:

Adana İl Temsilcisi
inanın resimleri izlerken bir coşku içimi kapladı.sanki sizinle beraber gezdim,dolaştım.:cat:aahhh orada yaşamak vardı.:pr:çok iyi bir gün geçirmişsiniz.ADANA'dan sevgilerimle.

sezonu açmışsınız,gökkuşağını da yakalamışsınız,fotoğraflar harika.tebrikler.:cat:

alpaslan abi sezonu açmışsınız tebrikler ama bizler hiç bu sezon açma zevkini tadamıyoruz malesef bizim buralar malum herzaman sezon açık :) selamlar görüşmek dileğiyle

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Eneee... Ümmet abinin bahsettiği motorcularin hulk abisi :) Saygilar sonsuz üstat :cat:

Hayat güzel, motosikletle dahada güzel :wiinkk:
buna en güzel örnek..:cat:

Bulmuşsunuz cennet gibi bir memleketi, geziyorsunuz tabii. Ne yağmur var, ne çamur.

Gözümüz gönlüğmüz açıldı. Devamı olursa fotoları bekleriz.

Bu arada, bu güzel bölümü Motosiklet23 forum sayfasına da koyarsan sevinirim Alpaslan Ağabey.

.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar