Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İyi geceler dostlar. Forumda dolaşırken hortlamış bir konuya rast gelip bu sitedeki diğer ürünlere baktım. %50 ye varan indirimler söz konusu. 3500 liradan 1750 liraya düşen Shoei kasklar falan. Nasıldır? Güvenebilir miyiz?
İyi geceler dostlar. Forumda dolaşırken hortlamış bir konuya rast gelip bu sitedeki diğer ürünlere baktım. %50 ye varan indirimler söz konusu. 3500 liradan 1750 liraya düşen Shoei kasklar falan. Nasıldır? Güvenebilir miyiz?
o shoeilerin üretim tarihleri eskidir. Çünkü cavallino modeli üretimden kalkalı 5 sene oldu normal yani fiyatları hatta daha ucuz olması gerekiyor 1500 liralık kaska 3000 yazıp üzerini çizmişler. piyasada bi araştırmanızı tavsiye ederim ürünleri.
Samimi olmayan bir marka. Fuar öncesi %50 zam yapar sonra da %50 indirim yapıyorum diye ilan verir. Neyse ki bu sene fuara katılmadılar. Fiyatlarını başka yerden de kontrol et. %50 ucuz olmadığını sen de görürsün. Sattığı malın kalitesine birşey diyemem, hatta deri ürünleri oldukça kalitelidir.