hudson deri?

arkadaşlar aranızda forumumuzun da sponsoru olan Hudson Deri ürünlerini kullanan var mı?Beğendiğim bazı ürünler var ama fotolarıyla gerçek arasında fark olabilir diye düşünüyorum.(internet üzeri alacağımdan)
Alışveriş yapan arkadaşlar varsa ve görüşlerini izlenimlerini paylaşırlarsa çok sevinirim.şimdiden teşekkürler

gözü kapalı alın :)

öncelikle mükemmel bir sahibi var.

ürünler ise harika ve en ufak bir sorununu oldugunda arayın tlf ıle ve derdınızı anlatın hemen cevap alacaksınız.

benım daha once forumda yazdıgım bır yazı vardı bu dukkan hakkında. aratın lutfen ve dedıgım gıbı gozu kapalı alın ne alacaksanız.

ıyı gunler ve kazasız surusler

hacı gerçekten güzel malzemeleri var...yanlız sen ne alıcan orası daha çok choper giyim tarzına ağırlık veriyo..birde robocop monta...

ben yarın eşime bi tane deri mont alıcam oradan ..kendime nasip olmadı...bedenime göre kalmamıştı....

hem şu an %50 indirim yapmış 200 tl ye deri hemde güzel yani...

yarın alıcam bir tane..

müşteri memnuniyeti ve malzeme kalitesi en üst düzeyde olan bir mağaza sahibide çok iyi bir insan bayağı bir sohbet ettik robocop mont almıştım
nedenini çözemedım şuanda tüm ürünlerinde indirim var yarında gidip eldıven alcam (=

benim de uzun süredir baktığım bir mont vardı.bi türlü istanbula yolum düşmedi.ekimde özel gideyim artık diyodum ki indirime girmiş.
netten alışveriş yapacaz artık.izlenimlere göre sanırım gönül rahatlığıyla alıp değiştirme yapabilecez :) xl xxl meselesi.herzaman tutmuyo :)

Şu sıralar gerçekten ciddi indirimde olan bir mağaza..Dün gidip 90 TL edecek deri ve kevlar korumalı bir kışlık eldiveni 45 TL'ye,290 TL edecek %100 dana derisi bir chap'i 145 TL'ye aldım..%50 indirimdeydi hepsi..

Çalışan arkadaşlar da gayet sıcak kanlı muhabbetleri olan kişiler..
Gerçi yanlışlıkla bir beden küçük gelen chap i yani XXL olanı paketlemişler :mrgreen: yarın onu değiştirmeye gideceğim..

Dükkan hakkında bilgi vermek gerekirse denildiği gibi çoğunlukla cruiser kullanıcılarına hitap ediyor..
Chopper çakmaklardan tutun da ayak koruma derilerine kadar epey zengin bir ürün çeşidi var..
Kısacası tuttum ben burayı :cat:

Hudsona ben kefilim...gerçek dana derisi ürünleri var eve sokamazsın tulum peyniri gibi kokuyor...:pevden ambargo yedi benim deri mont...aldım birde yazın giymedim pek...tekstile alıştığım için...ağırlığıyla işçiliğiyle özel dikim korumalarıyla verdiğin paranın hakkını veriyor mal...

işte montum bu...

[/Q

Baba o deri montu giymiyorsan cidden bana verebilirsin he :)
Bedenlerden sorun çıkacağını sanmıyorum zaten..hehe..

Baba o deri montu giymiyorsan cidden bana verebilirsin he :)
Bedenlerden sorun çıkacağını sanmıyorum zaten..hehe..

abicim inan paraya sıkışığım bu ara...1 kez giyildi desem inan...ban kaça aldığımı bile hatırlamıyorum desem...350 ye aldım evet galiba rakam buydu...gel gör malı beğenirsen senindir...ağırda bişey meret...işin aslı ban kanki gazına geldim...Heldim var aslanlar gibin...tekstilin gözünü seveym...nedim çapır deri montunu abicim...üzerinde halen dana derisi kokusu var...al kurtar beni bu ızdıraptan...

arkadaşlar aranızda forumumuzun da sponsoru olan Hudson Deri ürünlerini kullanan var mı?Beğendiğim bazı ürünler var ama fotolarıyla gerçek arasında fark olabilir diye düşünüyorum.(internet üzeri alacağımdan)
Alışveriş yapan arkadaşlar varsa ve görüşlerini izlenimlerini paylaşırlarsa çok sevinirim.şimdiden teşekkürler

alışverişini mağazadan birebir yapmanı tavsiye ederim,

abicim inan paraya sıkışığım bu ara...1 kez giyildi desem inan...ban kaça aldığımı bile hatırlamıyorum desem...350 ye aldım evet galiba rakam buydu...gel gör malı beğenirsen senindir...ağırda bişey meret...işin aslı ban kanki gazına geldim...Heldim var aslanlar gibin...tekstilin gözünü seveym...nedim çapır deri montunu abicim...üzerinde halen dana derisi kokusu var...al kurtar beni bu ızdıraptan...

Özel mesaj attım :)

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
cordura robocop mont ve kevlar korumalı havalandırmalı eldivenimi hudsondan almıştım 2008 başında. o günden beri sorunsuz kullanıyorum ve nakit alışverişte ayağımız alışsın diyede baya bi indirim yapmışlardı.:rendeer: daha sonra arkadaşıma benim robocop model montun deri olanını ve tek parça yelek gibi olan üst korumalardan aldık. deri mont tada kokma falan yok.:cat: yanlız benim cordura montun bi kötü yanı var, su geçirmez diye almıştım, mübarek su geçirmiyo sanki sünger gibi emiyo.:pale: kısaca hudson sevdiğim ve güvendiğim bi mağza.:cat: ilerde deri mont ve chap almayı planlıyorum. burdan selam eder, bukadar reklamlarını yapmama karşılık bi güzellik beklediğimi belirtmek isterim:p:rendeer:

Ben de chapini ve montunu kullanıyorum. Çok memnunum... Kullanmaya başlamadan önce yaz aylarında bile dizlerimde hafif ağrı ve güç kaybı olurken, Chap sayesinde tamamen bitti... Herkese şiddetle tavsiye ederim...

Geçen hafta indirim dolayısıyla gittiğimde gerçekten çok kaliteli insanlarla tanıştım.
Aldıklarım arasında montum ve eldivenlerimi çok beğendim. Bence kalite olarak on numara. Üstelik bu indirim ile de kaçırılmayacak bir fırsat. Ancak arkadaşların da yazdığı gibi bedeni deneyerek almak en doğrusu.
Selamlar...

Arkdasımlarımla beraber toplam 3 adet 2521c BAY ROBOCOP CORDURA mont aldım gayet guzel 85 liraya cok uygun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İndirim yaptılar diye kızmayın, şu an piyasa çok kötü durumda.. çekler dönüyor, firmalar maaş ödeyememeye başladı, ilk aylarda dayanan firmalar şu son aylarda birer birer tökezleyip batmaya başladı. Allah herkese yardım etsin gerçekten.

Stokta mal olarak bekleyeceğine, bir şekilde paraya çevirebilme telaşına giriyor firmalar doğal olarak.

kanka Hudosn bildiğim kadarıyla Amerikada bu işe başlamış bizim Türk İşadamı...yani en son onlara bişey olur diye düşünüyorum...Ortaköyü kapatsalarda onlara komaz emin ol...Merkez Emerike...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar