Hudson 8245 HLE Kevlarlı Yazlık Eldiven İnceleme

Herkese merhabalar, bu inceleme ilk incelemem olacak gayet amatörce olabilir ve hatalar olabilir lütfen maruz görünüz.
Bugün sizlere 5 gün önce satın aldığım 8245 HLE kevlarlı yazlık eldiveni incelemeye çalışacağım.

HUDSON 8245 HLE KEVLARLI YAZLIK ELDİVEN

Öncelikle ürüne buradan ulaşabilirsiniz:

http://www.hudsonderi.com/?urun-829-8245-HLE-Kevlarli-Eldiven.html

Ürünün özellikleri:

+ 8245 yazlık kelvarlı eldiven
+ %100 deri +splandesk
+ Kelver koruma
+ Delikli havalandırmalı
+ Parmakta havalandırma bölgesi
+ Kevlar arasında cep
+ Yumuşak deri
+ Motorsiklet sürücüleri için özel tasarım hudson.

Ürünün fiyatı:

Ürün 90 Türk lirası.

Geçelim incelememize:

Ürün elimize bu şekilde ulaşıyor:

5oD5Ql.jpg

Ürünün üzerinde bu etiketler bulunmakta:

EzPayq.jpg

BRLpyD.jpg

l0OabE.jpg

vQj1Jp.jpg

Ürünün üst yüzeyi bu şekilde gözükmekte:

12JQGb.jpg

Alt yüzeyi ise bu şekilde gözükmekte:

99mJDO.jpg

yA0760.jpg

Koruma kısımlarına geçelim:

yA07qM.jpg

Eldivenin iç kısmı:

6lJANk.jpg

Kevlar arasında cep kısmı:

pm6Znz.jpg

Bunlarda ellerde genel duruşu:

D87NDy.jpg

EzPaDD.jpg

Sonuç: F/P oranına göre güzel bir ürün, kullanıcı yorumları olumlu. Elimize giyince herhangi bir batan - çıkan nokta bulunmamakta + kevlarlı oluşu ekstra bir puan kazandırıyor.

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
Güzelmiş kardeş hayrını gör. (deri hudson eldiven almış çook gizel kişke binim olsa :joker:) :mrgreen:

Uzun zamandır kullanıyorum. Yağmurda kullanılınca sertleşiyor. Biraz badem yağı vb. yeterli oluyor. Son derece yeterli ve rahat bir ürün. İyi günlerde kullanın.

Aklımda held sambia vardı ama bu üründe güzelmiş fiyatı çok uygun kararsız kaldım :) Emeğinize sağlık hocam ilgiyle takip ediyoruz sizi :cat:

eldiven güzele benziyor hayırlısı olsun güle güle kullan benimde eldivene ihtiyacım var bakalım :D

Güle güle kullan. Yalnız önemli bir detay var; Eldiven mutlaka ve mutlaka bilek korumalı olmalıdır. Tabiki bu ürün kullanılmaz demek değil, ama bir dahaki seçiminizi bu şekilde yapmanızı naçizane öneririm.
Ayrıca bilek koruması derken; Sadece uzun bilekli olupta kumaş olanları kastetmiyorum. Bilek kısmı ayarlı ve sert malzemeden yapılmış olmalı. Allah korusun düşerseniz avuç içini ve elleri koruycam derken bileği bırakmamak lazım.

Kazasız, Belasız....

Güle güle kullan. Yalnız önemli bir detay var; Eldiven mutlaka ve mutlaka bilek korumalı olmalıdır. Tabiki bu ürün kullanılmaz demek değil, ama bir dahaki seçiminizi bu şekilde yapmanızı naçizane öneririm.
Ayrıca bilek koruması derken; Sadece uzun bilekli olupta kumaş olanları kastetmiyorum. Bilek kısmı ayarlı ve sert malzemeden yapılmış olmalı. Allah korusun düşerseniz avuç içini ve elleri koruycam derken bileği bırakmamak lazım.

Kazasız, Belasız....

Evet katılıyorum, ancak ne yazık'ki bilekli olup istediğim gibi bir ürün bulamadığım için bu ürüne yöneldim :)

Kardeş güzel işler yapıyorsun, aynen devam et. Çok yararlı oluyor. Tebrikler

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı uğurlu olsun
güzel inceleme :) ben durt aldım aksesuarlarımı bir bilginiz var mı bu marka hakkında

Motosikleti
Honda nc750x
bende aynı eldivenden almak istiyorum, sen alalı baya olmuş şuan tekrar bir güncel yorum yapar mısın? artıları eksileri neler
teşekkürler

bende aynı eldivenden almak istiyorum, sen alalı baya olmuş şuan tekrar bir güncel yorum yapar mısın? artıları eksileri neler
teşekkürler
Bu eldiveni iki sene kullandım. Gayet kullanışlı ve rahat bir eldiven. Eksi yanı bileginiz inceyse bilek cırtları biraz geniş kalıyor. Yani potluk yapıyor. Birde eldiven kalibindan ve benim parmak yapımdan olabilir baş parmak hareketini kısıtlıyor. Koruma altinda ki cep feribot yada gişe benzeri yerlerde parayı ve bileti koymak için çok kullanışlı. Ben beyaz olan dikiş yerlerini ayakkabı boyasıyla siyaha boyayıp öyle kullandım. Daha bi ciks durdu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar