HTC Wildfire S android markete girememe sorunu

bir türlü google hesabıma bu telefonu tanımlayamadığımdan android markete giremiyorum. sayfalarca dolaştım bir türlü çözüm bulamadım. telefon ekleme diye bir sayfa yok. telefon kendisi de girmeye çabalarken "sunucuyla sağlam bir veri bağlantısı kurulamıyor" hatası veriyor. yardımcı olursanız sevinirim.

Nasıl yani gmail hesabından giriş yaptın telefondan sonra markete girmeye çalıştın ama girmedi doğrumu anlamışım ?

lokasyonu usa v.s. seç ayrıca google hesabınında lokasyonunu değiştirmelisin android market türkiyeye kapalı malesef. öbür türlü bağlansanda indirmiyor ...

"android market türkiyeye kapalı malesef"

Kapalı değil, ücretli uygulamalara erişilemiyor sadece, erişmek için Ayarlar\Hesaplar ve Senkronizasyon'dan Google hesabı kısmına gmail hesabı kurulmalıdır.

Kapalı değil, ücretli uygulamalara erişilemiyor sadece, erişmek için Ayarlar\Hesaplar ve Senkronizasyon'dan Google hesabı kısmına gmail hesabı kurulmalıdır.

hocam, indirebiliyormusun lokal ayarda ? indirmeyi başlatır gibi yapıp keser indirmeyi...

Sanırım cevabı vermek için geç kalmışım aynısını yazmışsın eline sağlık.:rendeer:

Girmiyorsa gmail hesabın yanlıştır. amerikası ilgilteresi yok ki bu işin ? :silent: Elbette Türkiye'ye de açık android market, ama ücretli içerikleri indirmemize izin verilmiyor sadece. Free yani ücretsiz uygulamaları gayette güzel indirebiliyorum ben.

Hala girmezse bence telefon hafızasından resim müzik vs. içeriklerini hafıza kartına atıp telefonu bi fabrika ayarlarına çevir ..:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar