Hsbc Bank Faizsiz Kredi

Merhaba Arkadaşlar,
Eğer kredi çekip bir şeyler yapmayı düşünen arkadaşlar varsa aşağıdaki bilgileri incelemenizi tavsiye ederim.Detaylar hsbc'nin sitesinde mevcut.

HSBC’den Faiz İadeli İhtiyaç Kredisi Kampanyası
Kredisini ödeyene faizi aynen iade!
5.000 TL’ye kadar ve 24 aya varan vadelerle faizi iade eden kredi HSBC’de!

Siz kredinizi zamanında ödeyin, vade sonunda faizi size geri dönsün!

Başvurularınız için son gün 30 Haziran 2009!

Faiz İadeli İhtiyaç Kredisi Özellikleri
Faiz iadesi uygulaması en az 6, en fazla 24 ay vadede kullanılan ihtiyaç kredileri için geçerlidir.
6-12 ay vadede kullanılan krediler için %100, 13-18 ay vadede kullanılan krediler için %75, 19-24 ay vadede kullanılan krediler için %50 faiz iadesi yapılacaktır.
Faiz iadesi, kredi ödemelerinin taksit tarihlerinde yapılması, erken, geç ya da ara/balon ödeme yapılmaması ve kredinin erken kapatılmaması durumlarında geçerlidir.
İade işlemi, kredi vadesini takip eden 15 gün içinde yapılacaktır.
Faizden doğan yasal kesintiler ile kredi için tahsil edilen ücret ve sigorta primi iade edilmeyecektir.
Kampanya Faiz Oranları ve Ücretler
Faiz Oranları

Vade 6-12 ay 13-18 ay 19-24 ay
Faiz Oranı 1.99% 1.99% 1.99%

Ücret

Kredi Tutarı Kredi Talep Ve Tahsis Ücreti
5.000 TL (dahil)'ye kadar 300 TL

Örnek Kredi Tutarı için Yıllık Toplam Faiz Maliyeti Tablosu
Kredi Tutarı Kredi Vadesi Aylık
Faiz
Oranı Aylık Taksit Tutarı Kredi Talep ve Tahsis
Ücreti Yıllık Toplam
Faiz
Oranı*
5,000 TL 12 ay 1.99% 481 TL 300 TL 35.20%

* Yıllık Toplam Faiz Maliyeti hesaplanırken Kredi Talep ve Tahsis Ücreti’ne %5 BSMV ilave edilmiştir. Yıllık Toplam Faiz Maliyetine sigorta masrafları dahil değildir.

Örnek Kredi Tutarı için Vade Sonunda İade Edilecek Faiz Tutarı
Kredi Tutarı Kredi Vadesi Vade Sonunda İade Edilecek Toplam Faiz Tutarı
5,000 TL 12 ay 674 TL

*Bankamızın kredi değerlendirme, ek belge ve teminat isteme, faiz oranlarını değiştirme ve kampanyayı durdurma hakkı saklıdır. Kredi kullanan müşterilerimizden, kredi vadesi boyunca geçerli Ferdi Kaza Sigortası talep edilmektedir. İhtiyaç kredisi başvurularında, minimum 500 TL aylık net gelir kriteri bulunmaktadır.

Şu günlerde birçok banka uygun şartlarda kredi verdigini söylüyor. Tanıdıgım 2 kişi ( birisi memur digeride türkiyenin en büyük ecza deposunda satış sorumlusu) kredi alamadılar. Kısaca bankalar uygun şartlarda kredi verecekleri söylüyorlar fakat iş krediyi almaya gittiginizde degişiyor:)Şu günlerde kredi almak gerçekten çok zor.

faizi iade edecekte babasının hayrınamı yapıyor bu işi,ben kredi kartını iptal ettirene kadar çok uğraştım.istemediğim halde kart yolluyorlar.peşine hergün telefon yasa gereği kimlik ibrazı yok fatura bilgileri...

genel merkezlerine bir mail attım artık ne arayan var ne soran:cherry:

@elint

haklısın bende kredi başvurusu yaptım bu yaz motoru değiştirmeyi planlıyordum ama vermediler:silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim maaş ödediğim kredilerden az =) alla alla bana nasıl veriyolar anlamadım gitti =)

kredı alırken aman dikkat !!!

arkadaslar ,

su an yaptıgım ısın yanında bır de bankacı daha dogrusu treasurer olarak sızlere bır ıkı tavsıyem olacak. hatta buna ıstersenız " ınsıder ınfo " deyın :)

1) kredı alacaksanız bıraz daha bekleyın. TCMB faız ındırımlerı halen bankaların kredı faızlerıne yansımadı yeterı kadar. ılk buyuk adımı zıraat bankası attı ama o da ne kadar "buyuk" tartısılır. faız ındırme halen bır "rekabet" halıne gelmedı. o sebeple beklemenızı tavsıye edıyorum. %1 +- .20'lık faız rakamları orta vade ıcın uygundur kanımca.

2) bankaların kredı ıslemlerınde "gorunmeyen" kı aslında daha dogru tabırle "gosterılmesı cok da ıstenmeyen " bazı kalemler vardır. Hayat sıgortası, dosya masrafı, ıslem komısyonu ve aklınıza gelecek / gelmeyecek cesıtlı adlar altında tahsıl edılen bu kalemlere kısaca " komısyon " denır. hatta bazen bu komısyonlar, sız herseyı konustugunuzu dusunup de kredıyı almaya subeye gıttıgınızde karsınıza cıkıverırler :) bunu onlemenın en guzel yolu ( kı bunu yapmaya pek razı degıldır bırcok bankacı ) alacagınız ımzalı ve muhurlu bır yazıdır subeden. tabıı bu yazıyı kredı sozlesmesını ımzalamadan alın :

........ tutarındakı kredınız ıcın dogmus ve dogacak tum masraf ve/veya komısyon ve/veya ucret, her turlu sıgorta, resım, damga, vergı vesaır yasal kesıntılerın ve masrafların ayrıntılı dokumu asagıdakı gıbıdır.... tarzında bır yazı alın / ısteyın subenızden.

sube mırın kırın ederse, bu kredı ıcın ornek bır hesaplama tablosu ısteyın ve bılgısayar cıktısının ustune el ıle yazıp ımzalayıp muhurlesınler.

3) kredı almadan once mumkunse tum bankaların ınternet subelerınden kredınızı hesaplatın ( artık her bankanın web sıtesınde bu tarz hesap makınelerı var ). en uygun buldugunuz 4 bankanın subesıne gıderek yuzyuze de gorusun ve usttekı yazıda belırtılen tum masraf ve komısyonları ıyıce ogrenın ( hayat sıgortası dahıl ). sonra kredıyı almasan once salım kafayla dusunun ve hesap yapın. tum kalemler dahıl edıldıgınde bu kredının sıze kaca mal olacagını ıyıce gorun.

4) kaldıramayacagınız yukun altına gırmeyın. unutmayın bu kredıyı oderken aynı zamanda kredı kartlarınızı da odemek zorundasınız. varsa kıranızı, aylık harcamalarınızı da yapmak zorundasınız. hatta alacagınız motorun sıgortası ve dahi benzını bıle sıze ek malıyet yaratacaktır. kısacası ayagınızı yorgana gore uzatın.

5) ayrıca "faızsız kredı " & " kredısız kredı " & " dokunmayan kredı - agrıtmayan kredı - acıtmayan kredı " vs tarzı seylere de pek ıtıbar etmeyın. bankalar tıcarı kuruluslardır. aynı bır bakkal dukkanı , manav dukkanı gıbı ; kar etme amacıyla kurulmus ısletmelerdır. ınsaflıdırlar , degıldırler ayrı konu. Ama ılla kı kar edeceklerdır. bu sebeple ılla kı faız / komısyon alacaklardır. sorun bunun mıktarıdır :)

ve nacız uyarı : bankanın en hosuna gıden kredı , ıhtıyacı olmayana verdıgı kredıdır :) parası olmayana degıl :)

hepınıze guvenlı surusler.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar