HP2 Sport huzurunuzda...

Daha once "R1200S Endurance Racer" konsept adi altinda gecen yil sonlarinda ortaya cikip iki silindirli endurance-mukavemet yarislarinda rakiplerine toz yutturan BMW HP2-Sport basina tanitildi ve piyasaya cikiyor.

Teknik detaylari ve tanitimini sonra ekleyecegim... Simdilik fotograflara bir goz atin.

Fotograflari tikladiginizda buyuk boy versiyonunu da yukleyebillirsiniz.
Buyrun, karsinizda BMW HP2-Sport...

ben bmw'nin racing yapabileceğini bi türlü gözüme kestiremiyorumm ama görüntü vasat performansla ilgili görüşlerini profesyoneller mutlaka aktaracaktır paylaşım için teşekkürler:rendeer:

güzel olmuş BMW ye yakışmış

görüntü biraz daha güzel olabilirmiş

BMW ya yakışan estetik ve güzellikte...ama bizim kullanıcılar detaylara takılır...Ön grenaj kafa biçimi istenen agresiflikte değil...daha özenli bir tasarım olabilirdi...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ön tekerlekte ABS fren sistemi olduğunu gördüm. Artık pistlerde ABS kullananları göreceğiz demek ki.

mis gibi kalite kokuyor ,ayrıntılardan ve işçi kalitesinden anlaşılıyor .
ancak tasarımda daha çok işleri olduğuda belli

çok güzel duruyor,baba motor,honda kawasaki,suzuki,yamaha gibi görüntüsü küçük değil.

EEEE kolay değil BMW

naked , SS karışımı bi melez bu ya.:mrgreen: hoş güzel de arka kuyruk çok ince gibi geldi bana..::gozluk::

yahu herşey güzelde bu motor bi suya çamura girdiğinde arkası motor kısmı leş gibi olur.. arka kısımı beğenmedim..

güzel motor olmuş hele göstergelerde herşey dijital tamamen kalite kokuyor açıkası güzel motor hoşuma gitti

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Virajlarda yan silindir kapakları hep yere değer.... Şasesi oldukça zayıf gibi geldi... Şekil olarak hoşp ama işlevsel olarak faydalı olacağını sanmıyorum.....

Benim çok hoşuma gitti... Özellikle tek maşa olması ve jantları çok şık duruyor...

Valla motor kadar 3d Modellemelerede bayıldım.BMW racingde bile Boxer motoru bırakmıyor.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bana gitmez bu yaw beyenmedimmm

harika olmuş bence bmw yaptımı yapıyor ama fiyatları ducatiden bile pahalı şu şasideki mavi renk uyumu dikkatimi çekti çok hoş

ben yarış motoru sevmem ama bunun görüntüsü belki enduro (bmw r serisi) aşkındandır ama çok güzel gözüktü gözüme

bilgiler için teşekkürler donald_duck

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar