Hoşuma giden motorlar hep mokiki

Motosikleti
Triumph Trident 660
Mokiki derken şu şekilde . Hoşlandığım motosikletler trident 660,ducati scrambler, benelli 502,ducati diavel yani direkt türlerini de yazmak isterdim ama tam o sınıfı temsil etmiyor gibi hyper naked,bobber, tarzı hoşuma gidiyor.
Velev ki bunlar ya pahalı servisleri muck muck, satmaya kalkarken de fiyatı öldürüyorsunuz uzun süre ilanda bekliyor.
Motosiklet zevk işi olduğuna göre ardından gidecek parayı düsünmeyip zevklerimin peşinden koşmalıyım sanırım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selamlar adaşım,

bahsettiğin motorların sıfırınını almak büyük hata olur.

fakat bu motorları sıfır olarak almak yerine gerçekten sıfır ayarında olanları yuzde 50 indirimle alıp hayallerinin peşinden koşabilirsin.

açtığım başlıkta görmüşündür, arkadaşım sıfır ayarında scramblerı 400.000 e veriyor.bu motoru alsan diyelim ve günün birinde satmak istesen daha ne kadar zarar edebilirsin ki ?

bu arada konu sadece bu modeller değil.
bak ducati desert x i korlas 600.000 e veriyor.
deserrt x ki yapılmış en kabiliyetli buyuk enduro olduğu soyleniyor.avrupa da africa twin adv fiyatına satılıyor bu.
ama buradaki alp tunay gibi üyeler gider 600.000 e honda nc 750x alır honda hayat onda diyip ağzı kulaklarında gezer.

bu milleti anlamak imkansız ya ..

Motosikleti
D400
images

Motosikleti
Yamaha XSR700
Xsr700, xsr900 daha hızlı satılabilecek motorlar. Benim şahsi favorim r12 nine t veya r nine t.

Motosikleti
K 1600 GTL
selamlar adaşım,

fakat bu motorları sıfır olarak almak yerine gerçekten sıfır ayarında olanları yuzde 50 indirimle alıp hayallerinin peşinden koşabilirsin.

açtığım başlıkta görmüşündür, arkadaşım sıfır ayarında scramblerı 400.000 e veriyor.bu motoru alsan diyelim ve günün birinde satmak istesen daha ne kadar zarar edebilirsin ki ?

deserrt x ki yapılmış en kabiliyetli buyuk enduro olduğu soyleniyor.avrupa da africa twin adv fiyatına satılıyor bu.
ama buradaki alp tunay gibi üyeler gider 600.000 e honda nc 750x alır honda hayat onda diyip ağzı kulaklarında gezer.

Valla baktım listeye Desert x 600. Multi v2 560 bin şaka gibi fiyatlar. Yani yok desmo yok bakım pahalı vs adam NC fiyatına motosiklet satıyor....

Mokiki derken şu şekilde . Hoşlandığım motosikletler trident 660,ducati scrambler, benelli 502,ducati diavel yani direkt türlerini de yazmak isterdim ama tam o sınıfı temsil etmiyor gibi hyper naked,bobber, tarzı hoşuma gidiyor.
Velev ki bunlar ya pahalı servisleri muck muck, satmaya kalkarken de fiyatı öldürüyorsunuz uzun süre ilanda bekliyor.
Motosiklet zevk işi olduğuna göre ardından gidecek parayı düsünmeyip zevklerimin peşinden koşmalıyım sanırım.
dostum maalesef ülkemizde böyle tavsiyem zevklerinden vazgeçme . Eğer bunları seviyorlar git al . Yapacak birşey yok. Bu durum öyle birşeyki korlastan ducati alırsın sorun yaşamadan 10 sene binersin. Alırsın bir ay sonra sorun yaşarsın . Bunları düşünerek zevklerinden vazgeçme. Malesef para kolay kazanılmıyor ancak zevklerimizde yaşımıza göre birkez yaşayabileceğimiz şeyler. Böyle zevkleriniz varsa yaşınız geçmeden bunları yaşayın. İnancım gereği allah yardımcı olur demek istiyorum... Gidin gıcır gıcır yuvarlak tatlı farlı bir motosiklet alın.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Valla baktım listeye Desert x 600. Multi v2 560 bin şaka gibi fiyatlar. Yani yok desmo yok bakım pahalı vs adam NC fiyatına motosiklet satıyor....
Bu fiyata motosiklet var mı gerçekten? Yani millet sarı sitede 430'a 2-3 senelik DL650 satmaya çalışıyor, bunlar birbirine uyumlu veriler değil... :ROFLMAO: 💦

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadasım senin amacın ne ? her yazdığıma gelip bir komiklik yapıyosun.
başlığı acan kişi ben miyim yani ? ikimizin adı burak demek ki aynı kişiyiz! biraz ciddiyet lutfen

Motosikleti
K 1600 GTL
Bu fiyata motosiklet var mı gerçekten? Yani millet sarı sitede 430'a 2-3 senelik DL650 satmaya çalışıyor, bunlar birbirine uyumlu veriler değil... :ROFLMAO: 💦
Sitesinde yazan fiyatlar bunlar.... İroni mi yaptın anlamadım ama??? o paraya v stromu satmaya çalışan arkadaş muhtemelen foruma üyedir :cool:

Son düzenleme:
Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Vay anasını sayın seyirciler. Piyasa bitmiş :D

yec

Motosikleti
Joymax Z+ 250
Hangi konudaydı hatırlamıyorum, bir arkadaş R1300gs ile ilgili fikirlerini paylaşmış sağolsun. Akşamdan beri BMW bataklığına düştüm.
Nihai motosikletim NC olur galiba diyen beni, lan acaba ucundan bir BMW'yi zorlasam mı diye düşünmeye sevk etti.
Karmaşık duygular içindeyim.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
selamlar adaşım,

bahsettiğin sınıfı almak hata olur diyor sonra bize ducati scrambler aldırmaya çalışıyor :D

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Herkes Japoncu olacak ya da piyasası var diye Mt 07 almak zorunda değil. Sizin gönlünüze hangi motor yatıyorsa, siz hangi motoru beğeniyorsanız bir "sürücü" olarak ona odaklanın. 2. el değer kaybı ya da satamamak konularına olması gerekenden fazla kafa yorarsanız aldığınız motorun da keyfini çıkaramazsınız.

Motosikleti
Triumph Trident 660
arkadasım senin amacın ne ? her yazdığıma gelip bir komiklik yapıyosun.
başlığı acan kişi ben miyim yani ? ikimizin adı burak demek ki aynı kişiyiz! biraz ciddiyet lutfen
Her forumda,sözlükte olduğu gibi troller mevcut tebessüm edip geçmeliyiz :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Durdum durdum da dayanamadım yine..
Alla cezamı verecek :)
Mokikilik motorlarda diil bence.
Sende bir mokikilik olmasın ?...
Takılmışsın bir tarza , nerdeyse milleti idam ediceksin..
Herkes senin tarzını beğenmek zorunda mı ?.. Kalkmış bir de eleştiriyorsun...
:)
Bak yine ağzım kulaklarıma geldi..
Eğlendiriyorsun beni sen ;)

Motosikleti
Triumph Trident 660
Durdum durdum da dayanamadım yine..
Alla cezamı verecek :)
Mokikilik motorlarda diil bence.
Sende bir mokikilik olmasın ?...
Takılmışsın bir tarza , nerdeyse milleti idam ediceksin..
Herkes senin tarzını beğenmek zorunda mı ?.. Kalkmış bir de eleştiriyorsun...
:)
Bak yine ağzım kulaklarıma geldi..
Eğlendiriyorsun beni sen ;)
Ben zaten mokikiyim yine de ne demek istediğimi anladığını düşünmüyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar