hoşgeldin aramıza herman abiiiii

kızım senin motorunu gören cennetlik. ben en son senin ıslatmada görmüştüm motoru :queen:

kardeşim bu arada hoşgeldin sende. bi imzanı alabilirmiyim:queen::queen:

Gece nin buluşmasında vardı suzim..
Atv buluşmasında da vardı..
Sen yoktun sanki bu buluşmalarda niyeyse :p

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi hosgeldin kazasız belasız surusler diycem o motora bindigine gore işi yutmssun sacma olucak bizde senle adliyede tanısmıstık motorunda resmim bile var herkes benim biliyo caktırma tekrar hosgeldin abi :mrgreen: yaa gizemle yuzuk takıcaz hem motorcu hemde ogrenci indirimin olursa hehe bune yuzsuzluk yaaaa :mrgreen:

Herman kardeş hoşgeldin aramıza güzel dostluklar kurman dileğiyle

abi hosgeldin kazasız belasız surusler diycem o motora bindigine gore işi yutmssun sacma olucak bizde senle adliyede tanısmıstık motorunda resmim bile var herkes benim biliyo caktırma tekrar hosgeldin abi :mrgreen: yaa gizemle yuzuk takıcaz hem motorcu hemde ogrenci indirimin olursa hehe bune yuzsuzluk yaaaa :mrgreen:

valla kardesım gercek bır yuzukse cok sevınırım bu hafta sonu bende bır yuzuk takıyorum hakımızda hayırlısı..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla kardesım gercek bır yuzukse cok sevınırım bu hafta sonu bende bır yuzuk takıyorum hakımızda hayırlısı..

gercek yuzuk abi inş param olurda alırsam cok gercek olucak hehe sanada hayırlı olsun abi artık nekadar hayırlıysa :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar