Hoşçakalın

Merhaba arkadaslar, sonunda motosikletimi sattim bu cuma aksami saat 4:45 civari. Motosikletimle cok guzel anilarim olmadi aslinda ama cok guzel bir motordu, hic sıkıntı cikartmadi. zaten sifir km motor cin malida olsa sorun cikartmaz fakat 10 yil binsem yine ayni kalacakmis gibiydi.

7 ay kullandim, ilk motosikletimdi ve cok sevmistim. Alismam cok zor olmadi 1-2 gun icinde alistim. Gercekten guzel kullaniyordum, hic dusme kalkma durumum olmadi. Bir defa önüme aniden arac cikti ondada sogukkanliligimi korudum cunku kendime guveniyordum, kaza bela olmadan atlattik.

Motosiklete yeni baslayacak olan varsa beni örnek almasin, motoru alip 1-2 gunde ogreneceksiniz diye bir sey yok. Muhakkak kaza yaparsiniz, dusersiniz kalkarsiniz oyle ogrenirsiniz yavas yavas. Ben arabayida 1-2 saat icinde ogrenmis birisiyim. Herkes boyle olacak diye bir kural yok, fakat cok zor bir seyde degil gozunuzde buyutmeyin.

Sattigim motor Bajaj Pulsar 200NS'di, alacak arkadaslara tavsiye ediyorum. Taş gibi motor, sadece surekli arkadasinizla, sevgilinizde gezen biriyseniz arka selesi sizi uzebilir uzun yolda, onun disinda cok atik bir motordu.

Artik motosiklet almayi dusunmuyorum, benden buraya kadarmis. Kirdigim birileri varsa ozur diliyorum, hoscakalin.

kararsiz.

Motordan hevesini aldığına göre şimdi sırada ne var? Sen bu zehri aldıysan bu vücuttan kolay kolay atılmaz onu söyleyeyim.

Son düzenleme:
Bende motoru satıp arabaya geçtim. Psikolojik ve ekonomik olarak krizlerden kurtulamaz oldum. İnşallah tekrar bir motor alır ve hoşbulduk konumu tez zamanda açarım :)

yolun açık olsun

Kardeş sen bizim forumun sembolleşmiş troluydün.
Kizdirirdin ama can sıkıntımı alırdın şahsen.
Umarım bir daha motosiklet muhabbeti bile yapmazsın, ne bilim jet-ski felan sür, snowboard güzel spor mesela çok eğlenceli.

Yolunda bahtinda açık olsun, güle güle.

Aaa adam git ulan gerçekten? :pale:
Gül gibi karasız adamı da kaçırdınız ya sizlere ne diyebilirim ki :salut:

Ne olmuştu yani adam doğuştan yetenekliyse, süper fren tekniği varsa bu onun suçu mu ? Allah vergisi... Böyle yetenekleri hep kaybediyoruz. Gitti aslan parçası..

Bu sefer güldürmedi,adeta öldürdü kahrolduk. :( Kendine iyi bak takıntılı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:21 ----------

Kardeş sen bizim forumun sembolleşmiş troluydün.
Kizdirirdin ama can sıkıntımı alırdın şahsen.
Umarım bir daha motosiklet muhabbeti bile yapmazsın, ne bilim jet-ski felan sür, snowboard güzel spor mesela çok eğlenceli.

Yolunda bahtinda açık olsun, güle güle.
Sana çok kırıldım bende gidicem. :p

DKN

bundan sonra her 19 mart aklımıza büyük bir üzüntüyle geleceksiniz. sizi hiç unutmayacağız hoşçakalın elveda

Ben dediydim bu eleman "kararsiz" diye.
Bu arada geçenlerde sordum da cevap vermedin. Bir sonraki nick olarak ne düşünüyorsun?

Motosikleti
Yamaha XT600
Hahaha yaa üzüldüm valla forumun neşesiydi neyse yeni nickle tekrar bekliyoruz :queen:

Bence sen bundan sonra karavana merak sal yada yelkenli yatlara falan.
Onların forumlarında daha fazla malzeme çıkar sana.

Kardeş,benim dayioğlunda skorsky helikopter var bir el ativer en fazla 3 saat bilemedin 4saatini alir kullanman,giderayak nasiplensin yavrucak..ağanin eli tutulmaz..hem bu tecrubeni tam zirvede birakmiş olursun. herşey kararinda güzel..hadi kal saglicakla..

Arkadaslar SA ben motoru birakiyorum az sonra postu acicam, ilk motorum 1000rrdi aldigim gun tekere aldim dedim naaaber, sonra dedim seytan icadi bu sattim kurtuldum. Akbil'den sasmayin kendinize iyi bakin.

millet anasına bacısına sövdürmekten zevk alıyor galiba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar