hoşbuldumm

herkese merhaba,

ben geldim, yeni geldim, kafamda motorlara dair bin tane soruyla geldim, basit anlamsiz gereksiz ya da saçma bile olsa... umarım hepsine yanıt bulacagim burda.. yani bulayım, ne olur bulayım.. ne olur ne olur ne oluuur!!!!!!!!! :queen: :pr: :queen: :pr: :queen:

henüz bir motor sahibi değilim, ama hayallerim ve gayretim marta kadar bir tane alabilmek yönunde...
sadece şu kafamdaki sorulaar sorulaar sorularr... :santa: :sunny: :silent:

artik bundan boyle burdan öğreneceklerim gunun birinde beni de soru soran pozisyonundan soruları yanıtlayan mertebesine yukseltecektir umarim... :bestmt:

tekrar hoşbuldum :)

makarna, Nick de yenecek gibi walla :) Burada herşeyi bulacaksin arti güzel bir ortam var Hoşgeldin.

Moderatör (forrap)
ArAmIzA hOşGeLdİn makarna, :rendeer:
Soruların yumurta mı tavuktan tavuk mu yumurtadan tarzında olmadığı sürece cevaplarını bulursun... :) Nick de güzel hani yakışır... :bounce:

teşekkür ederim, ben de seviyorum makarnayi
öğreniyorum da yavaş yavaş
hoşbulduk :flower:

Motosikleti
Su Motoru
Evet hoşgeldin ve anlamsız sorularında hoşgelmiş :p ...

Hoş geldin yollarda görüşemeyiz.
Hocam sorular nerde benmi göremiyorum?

ODUNCU' Alıntı:
...
Hocam sorular nerde benmi göremiyorum?

şey sorularım motosohbet forumunda :) Metal bey görür görmez gerekli tüm cevapları verip kısa kesmem için ellerinden geleni yaptılar fakat denizde kum bende soru bitmiyor... [-X

şey sorularım motosohbet forumunda Metal bey görür görmez gerekli tüm cevapları verip kısa kesmem için ellerinden geleni yaptılar fakat denizde kum bende soru bitmiyor...
Valla seni bilmem ama ben metal hocama soru yetiştirecek kimse oldugunu pek sanmıyorum.
Bu soru cevap faslını tamamlayında artık yollardada görüşelim.

aaa köprüyü geçemeyen kız :cherry: şaka yaptım surat asma hemen aramıza hoşgeldin :cat:

powerbyaydin' Alıntı:
aaa köprüyü geçemeyen kız :cherry: şaka yaptım surat asma hemen aramıza hoşgeldin :cat:

:)
ben diyorum, köprüyü ilk kez geçecegim gün, buyrun hep beraber geçelim, sanırım geçtim desem de gözünüzle görmeden inanmayacaksınız :)

sonra da bir başlık daha açarım, scooterla nasıl köpüden geçtim-yeni başlayanlara diye :)

gezi yazılarında köprü gezisi diye kare kare fotoraflar görürsem şaşmam walla :)
neyse bol şans :cat:

bu lafından sonra bırak salçayı,kimse sana yoğurt bile olamaz.Zaten olsa bile sen onu cacık yaparsın. tekrar hoşgeldin makarna, bu sitenin senin gibi sert motorculara ihtiyacı var :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar