- Konu Yazar
valla arkadaşlar benim durumumda hoşbulduk denir mi bilmiyorum zira temmuz 2006 dan beri üyeyim. üyesin de nerdesin kardeşim nie hepi topu 11 mesaj atmışsın bu zamana kadar diyeceksiniz ki valla haklısınız. çok aktif olduğm söylenemez. velhasıl eski nick im olan yuoha'yı kullanmaktam vazgeçtim, bu yeni nick ile (soyadım olur) daha bi aktif olarak aranızda bulunabileceğimi umuyorum.
hazır topic i açmışken bunu da soriim aradan çıksın: yan tarafta görünmekte olan motorumu mart 2007 de ilk motorum olarak almıştım (hala çömezim demeye çalışıyorum
ale
ve de eylül ayında öğrenci değişim programı ayağına motorumu geride bırakıp yurt dışına çıktım:salut:. çıkarken de bi acele akünün kutup başlarını sökmeyi unutmuşum. sonradan benim valideye tembihledim arada bi çalıştır die ama benim valide ne annar motordan
bir iki çalıştırıp unutmuş. aklına geldiğinde de motor sen misin beni unutan deyip çalışmamış:queen:. sonuç olarak 10 güne kadar yurda dönüyorum ve benim aaaaaaacilen şu akü işi halledip içimde birikmiş özlemi gidermem lazım:rendeer:. sorum bu akü nerde nasıl doldurulur. teknik bilgiler forumundan bauhaus da akü şarj etmeye yarayan bi alet satıldığını okudum bu alet işimi görür mü? her amper seviyesine uygun mu? yoksa illa git yeni bi akü al mı diyosunuz:farao:
hazır topic i açmışken bunu da soriim aradan çıksın: yan tarafta görünmekte olan motorumu mart 2007 de ilk motorum olarak almıştım (hala çömezim demeye çalışıyorum