Hos geldin

ALLAH cc analı babalı büyütsün ömrü uzun bereketli olsun :rendeer:

allah bağıslasın çok tatlı bişi

benim ne zaman büle tatlı bebişim olacak :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Maşallah , Allah analı babalı büyütsün :) büyüsünde doktor olsun mühendis olsun :p

Iyi dilek ve temmennileriniz icin tek tek tesekkur ederim arkadaslar. Bebek icin niyetli olanlar hic dusunmesin :) Basbakan gibi soylemlerim olmayacak ama cok guzel bir his be arkadas :)

Kayra : Buyuk insandan gelen lutuf , iyilik anlamina geliyor.

Allah bağışlasın. Maşallah ::rendeer: Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip eder insallah :)

Maşallah Allah bağışlasın, genelde millet hemen çocuğuna tuttuğu takımın logosu olan giysileri giydirip öyle fotoğraf çekiyorlar, ama sen yapmamışsın.
İnşallah bu günleri gösteren, mürvetini de göstermeyi nasip eder.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Maşallah.Allah analı babalı büyütsün.Hep yüzü gülsün inşallah.Bizimde geri sayım başladı.3 hafta sonra ikinci kızım geliyo inşallah.

1172134895E1n47l.jpg

Maşallah.. Allah Nazarlardan Korusun Diye Benden Bi Nazar Boncuğu :) bu arada ben seni bekar biliyodum ustat yaa :) senide tebrik ediyom iyi bi baba olma dileğinle saygılar ..

Ilk gunu atlattik kismetse bu aksam taburcu olucaz , evimizin nesesini ait oldugu yere evimize odasina goturmek icin sabirsizlaniyorum.

Allah analı babalı sağlıklı hayırlı uzun bi ömür nasip etsin inşallah yavruya...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar