-----------Horoskop------------

Evet arkadaşlar... Son zamanlardaki konulardan ve forumdaki durgunluktan bıktığımdan bu konuyu irdelemek ve irdeletmek istiyorum. İrdelemek istiyorum dediğim, horoskop haritasının çıkarılmışından dahi bir halt anlamıyorum. Elbetteki bu konuda bilgisi olanlar vardır. Merakla ve özlemle bekliyorum :)

işte 12 tane ev var doğum tarihin ve saatini yazdığın zaman burcun nereye düşüyor yükselenin nereye düşüyor ay burcun nereye düşüyor tıkır tıkır çıkıyor

12 gezegen 1 meridyen 1bilinmeyende bir yerlere birşeyler düşüyor. Evleri göremiyorum. Güneş, ay, yükselen burcu yorumlamasını heryerde görüyorum ama evler ile açılar ortalığı karıştırıyor...

Motosikleti
Honda CBF 250
Küfür olsa ne ağıza Otururmuş he.. Horrrrroskop Çocuğuuuu :) diye sövülürmüş :)... Ben bu burç işlerine pek inanmıyorum havı... kimliğimde 1 ocak yazıyor diye yıllarca millet beni oğlak sandı.. hemde tam oğlak burcuyuşum karaterim falan... aslında ekim doğumluyum... çokta şey yapmayın...

Okuyor burçla ilgili şeyleri işine gelen özelliği aha bu benim diyor :)

Yaw geyiğe de sararız bunu dert değil ama bu horoskopa az kafa yorunca beyin yakıyor. Ayrıca burcun burç ve yükselen burç biliyordum. Meğerse güneş (kendi) burcun. Ay burcu (bunu yeni öğrendim) ve yükselen var. Yani bir insana etkiyen 2 değil 3 burçta olabiliyormuş :)

Bir akustik gitar alsam bende böyle şeylerle ilgilenmem. Canım sıkıldığı için bakıyorum bende :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar