HOPPALAAAA! CBR 125 aldım ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
opet opet diye bağırıyoruz burada :p

o neydi öyle be yaktı lastikleri kordonda asfalta ismini yazdı hiç beklemezdim ben bu makineden bu performansı yapan modifiye eden belliki bu işi biliyormuş o ses o ani hareket tek teker falan beni şaşırttı yollarda çok can yakar bu lastik yol dayanmaz buna ya akropoviç eksozda ayrı bir hava vermiş DEER 152 NEDE OLSA kankamada bu yakışır :mrgreen: süslü peluş gelene kadar biz nargileyi bitirdik :queen: olsun yinede resimlerde hoş çıkıyor

ben de alcam umarim yakinda da.. merak ediorm, hondacbr125cc nin tekerleri kalinlastirilabilio mu?

A, tanismadik. Selam:D Gulnur ben. Bıktım indirimli oorenci akbilinden yahu. Uc bes kurus biriktirdim, iki-tekerleneyim diorm ne zamandir.
Benim sinavim var yarin, yav nerden girdim bu siteye:D

Not: Temiz HondaCbr indan sıkılmıs olan var mi? satip hizlanmak isteyen falam?
Yenilere yol acalim de mi?:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yeni motorun hayırlı olsun. Asfaltları inletirsin artık :cat:

APV41' Alıntı:
o neydi öyle be yaktı lastikleri kordonda asfalta ismini yazdı hiç beklemezdim ben bu makineden bu performansı yapan modifiye eden belliki bu işi biliyormuş o ses o ani hareket tek teker falan beni şaşırttı yollarda çok can yakar bu lastik yol dayanmaz buna ya akropoviç eksozda ayrı bir hava vermiş DEER 152 NEDE OLSA kankamada bu yakışır :mrgreen: süslü peluş gelene kadar biz nargileyi bitirdik :queen: olsun yinede resimlerde hoş çıkıyor

TenTen Kenan'ın CBR'lı fotoğrafını koysun diye bekliyorum. O zaman yazacağım yazacağımı.. :mrgreen:

iyi motor birader hayırlı olsun. honda ödeme sartlarında kampanya yapsaydı bende alacaktım kısmet diilmiş iyi günlerde kullan

Arkadaşlar, CBR125 hakkında bu başlığa yazdığım tüm olumlu yönler saklı kalmak kaydıyla, 8-9 Nisan'da yaptığımız Foça gezisi dönüşü yaşamış olduğum rüzgarlı sürüş tecrübesi nedeni ile bundan önce kullandığım Honda CBX 250 modeli motorumu geri aldım.

Kimseye CBR125 ile rüzgarlı bir havada şehirler arası yolculuk yapmayı tavsiye etmiyorum.

İyi günler.

Cengiz kusura bakma ne olur...:)

tüm iyi özellikleri yanında gerçekten rüzgarlı havada olumsuz yorumlar alıyor bu makine. savruldumu ne oldu tam olarak anlatabilirmisin.. teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar