Hondaya Zammm...

Herkesten özür dilerim. :p Niye filan diyeceksiniz şimdi ben aklımdan Honda almayı geçirmiştim şöyle kışa doğru filan. Belki indirim filan olur kış günü kim alır diye. İşte bende kli bahtsızlık. Ne diyim çin min binerim motoruma hiç değilse ayağımı yerden kesiyor. :pr:

serdark' Alıntı:
Benim 600F'i şimdi aldığım fiyata rahat satarım herhalde :cat:

9ys6.jpg

Kaç para eder ? :cherry:
- 2005 (02 Ağustos trafik çıkış)
- Polisaj Jantlar
- Yoshimura TRS Tri-Oval Performans Egzost
Arkadaşım martta sizin motorun aynısını (rengi bile aynı) 13.000 YTL.ye aldı.
Bana da al bak zamlanacak çok iyi fiyat dedi ama ben yok önce 250 cc ucuz motor alıp acemiliği atacağım sonra alacağım dedim ve dediğimi yaptım. Şimdi 600 F alacağım 17.200 YTL.den. Haziranda 15.750 idi, temmuzda zamlanıp 16.750 oldu , şimdi 17.200. Altın gibi değerleniyor bu. Hemen almam lazım yoksa 20.000 ni zorlayacak bu gidişle.
ÖTV zammı öncesi bu motoru alanlar inanılmaz kar ettiler. Şimdi hepsi aldığının üzerine rahatlıkla satabilir motorlarını. En az 2000 YTL karla satarlar kullandıkları da yanlarına kar kalır. Ahhhh Ah:pr:

valla arkadaşlar bendede 2005 600 rr var isteyene eski fiatlardan verecem hevesimi aldım yeter bana, 15.5 gibi biter ilgilenenlere

yuh ya, başka ne diyim bu fiyatlara...:pr:
ben de cbr 125 diye yola çıkmıştım, ybr 125 aldım. cbr 125 alamayan arkadaşlara da tavsiyem ybr 125 almaları yönünde. çok memnunum, isabetli bir karar oldu.
ha bir de cg 125 varki, bence tipi güzel değil. ayrıca fiyatı da cbr 125 in eski fiyatına yaklaşmış arkadaşlar ya. :pr: CG 125 3.725 YTL. yuh yazık günahtır ya, o motora o para verilir mi?
parça desen en pahalısı honda'da..
bak yine sinirlenecek bişey buldum. büyük ihtimalle bir sonraki motorum honda olmaz benim zaten. yamaha'dan şaşmam. tasarımları hondadan çok daha güzel üstelik.. evet bazı modelleri daha pahalı ama, hiç olmazsa hondaya göre yamahanın tasarımı o parayı hakediyo benim gözümde. üstelik bu kadar çok zam yapıp da keriz yerine koymuyo insanları:)

ohaa ya:farao: bu kadar zam yapılırmı vala oha :farao: :farao:

eee adamlar az satılanlara zam yapmıyorlar yapmazlar satılsın diye ama çok satılanada elbetteki yapar zammı talep meselesi her şey

tabi şu da var arkadaşlar motoru önceden alabilmiş olanlar (ötv zammından önce ) rahat rahat konusuyor diyeceksiniz. inşallah sizlerede nasip olur.

Son düzenleme:
Bende benım motoru satıyorum 12500 ytl:)... 2003 model 11500 km de.. fıyat sondur canım kardeslerım...

Bır hondayı satmanın tek gerekcesı daha ıyı bır honda almaktır bunu da unutmayın derım:)

Selamlar

İlan sitelerini takip edenler belki bilir..Adamlar honda today için zamdan önce 1450 istiyodu..Alım satım masrafı da 250 desen,1700e geliyordu motor..Şimdi motorun sıfır 1.680 YTL olmuş..200 ü geçmez diger masraflarda..
Yani her honda alan 2. elde,aldığı fiyatın yakınınamı satacak????

TRADER' Alıntı:
Bende benım motoru satıyorum 12500 ytl:)... 2003 model 11500 km de.. fıyat sondur canım kardeslerım...

Bır hondayı satmanın tek gerekcesı daha ıyı bır honda almaktır bunu da unutmayın derım:)

Selamlar
2 seçeneğimiz var :bounce:
Çekelim birer tane bunlardan tamamdır :cat:
CBF 600 S ABS... çooook deli alet bu beee
11.jpg

Yada çekelim shadow'ları alalım birer nazi kasklarından ooo püfür püfür :cat:
03.jpg

hocam yamaha ile honda yı kıyaslamayalım
ybr kaç senelik birde CG titan kaç senellik ??? honda alırsam ödediğin paranın hakkını fazlası ile alırsın ama yamaha da honda dan kalır değil??? benm ilk tercihim honda sonra yamaha :cat:

GEP

• Tavsiye edilen ÖTV+KDV dahil 18 Temmuz 2006 ayı perakende satış fiyatlarımızdır.
[18 TEMMUZ 2006]

• Fiyatlarımıza plaka ve diğer masraflar dahil değildir.

ayip be bari plaka masraflarini icine koysalar..

bu fiyata plakadan bile kaciyolar

bur-k@' Alıntı:
hocam yamaha ile honda yı kıyaslamayalım
ybr kaç senelik birde CG titan kaç senellik ??? honda alırsam ödediğin paranın hakkını fazlası ile alırsın ama yamaha da honda dan kalır değil??? benm ilk tercihim honda sonra yamaha :cat:

Güzel söylemişinde arkadaşım da etrafına bak ybr 2003den itibaren satılıyor etrafıma bakıyorum 5 motordan 2 si ybr cg diye zaten bişey yok ortada ben antalyada parmakla sayıyorum cg leri bu fiyata kimse o motora yaklaşmaz zaten tip olarakda ybr çok daha önde:cat:

Merak etmeyin ben yeni bi şirket kurup honda kalitesinde motor satıcam:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar