Selam.Öncelikle geleneksel yaz zammını yaptığınız için teşekkür edemeyeceğim.125 ve 150 cclik motorlarınız için herhangi bir yenilik olmadan neden bu zam onu anlamadım.125 - 250 cc güç bakımından tamamda zam yerine görsellik açısındanda bişeyler yapsanız diyorum.ozaman neden zam yapıldığını bi derece anlayabilir insanlar.Sizin gibi büyük bir markaya böyle tipsiz hele 125likteki gibi tipi gerçekten yakıştıramıyorum.naked tarzı yarış gidonlu ne bileyim göze daha hoş görünen bir HONDA sizinde prestijinizi arttırmaz mı?Siz zam yapıyorsunuz arkadan herkes coşuyor.Ama bir kullanıcı olarak bu durumu artık protesto ediyorum ve insanların bilinçlenmesi için bunu herkesle paylaşıyorum.Tam 0 km bir honda almaya ikna olmuşken gelen zam soğumama yetti.çünkü ne bir yenilik var nede görsellik.hangi firma olursa olsun yeniliğe açık olmadan da almayacağım.Olanla yetinen bir millet olduk gitti.Artık bunun değişmesi gerektiğine inanıyorum.Artık siz beğendirmek için uğraşın.SAYGILAR
BEN MAİLİMİ SIBITTIM.BURADA DA TÜRKİYEDE NEDEN MOTOSİKLET YOK ADLI KONU AÇTIM BUNUNLA İLGİLİ AMA PEK İLGİ ÇEKMEDİ.OLSUN BEN ÇEKENE KADAR UĞRAŞICAM.HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN