cbf 4550 plakasız fiyatı.artık fakir adam motora binemeyecek.hep birlikte bisiklete geçeriz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:14 ----------
cihan sen kaparo'nu (doğrusu kaparoymuş yeni öğrendim) 6500 ken verdiğin için sana o fiyattan satmalılar.
Ben faturayla alıcaktım plaka ruhsatsız yani 6200 konuşmustum az once aradım once zam yok falan dediler sitede dedim tekrar bak net konuşalım baktı 6900 gorunce 400tl farkı yansıtırız dedi plaka ruhsatsız 6600 yani.Anes aradıgımda hem motor yok dedi hemde 6900+ plaka ruhsat suan iptal mi değil mi düşüncesi içindeyim.Tamam altı üstü 400tl diyeceksiniz nolcak diye de.Ee öyle düşününce 1000 daha koysam ikinci el cbr 250 alınıyor.(ne kadar ss tipi olarak görmesemde) NOT: 250 kafayaı yere düsürünce guzel gorunuyor zormuydu o işlemcbf 4550 plakasız fiyatı.artık fakir adam motora binemeyecek.hep birlikte bisiklete geçeriz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:14 ----------
cihan sen kaparo'nu (doğrusu kaparoymuş yeni öğrendim) 6500 ken verdiğin için sana o fiyattan satmalılar.
cbf 4550 plakasız fiyatı.artık fakir adam motora binemeyecek.hep birlikte bisiklete geçeriz.
fiyat garantisi vermiyorlar ordaki satıs danısmanı arkadasada birsey diyemedim bu işi yaptım kukla gibisin elinde hiçbir imkan yok çünkü sanırım 250 alabilirim aileye biraz baskı yapıp 3 5 koparırsak5 dkkalık işlem benim cbr da düşük,çok basit bir işlem.eğer alabilecek durumun varsa cbr 250 almanı tavsiye ederim.yoksa 2 ay sonra cbr125 gitmiyor diyeceksin.400 liralık zamı da sana yansıtıyorlarsa bence vazgeç sonuçta anlaştığın fiyat bu değildi.