Hondanın yedek parçaları neden pahalı??

O zaman honda'yı alıp parça parça satmak yada parçalarını kullanmak daha karlı, maaşallah altın gibi...

ÇÜNKÜÜ; ülkemizde en iyi yedek parça ve servis hizmetini honda veriyor.

Ve bu fırsatı en iyi şekilde değerlendiriyor.:bounce:

Bence Honda dünya standartlarında kaliteli bir makina bunun içinde parçaları biraz daha pahalı olabilir.Ama bir gerçek daha var Honda'da olsa parçaları genel olarak Çin yapımı.

hırsızlar neden çalıyor ve parçalıyorlar

valla ben genelde gece dolaştığımdan pek korkmuyodum ama artık gündüzde öotoru at bağlar gibi bağlıycaz anlaşılan. adamların gideri sıfır karları anasının nikahı.....

SUDENAZZZ

ablacım biraz pahalı olsa anlarızda 125 lik bir makinanın hava filtresi 120 ytl olurmu el insaf. ben koskoca 0403 otobüse hava filtresi alıyorum 20 den başlıyo en pahalısı 40 ytl ki bu filtrede boyutta büyük bir yağ tenekesinden büyük. ufacık bi parçada bu kadar para olurmu? ben o fiyata alınan kaliteye kalite demem KARABORSACILIK derim. arkadaş bi kere sen ürettiğin ve sattığın bir motorun parçasını nasıl olurda dışarıya vermezsinde milleti sadece servise zorlarsın.. daha geçen başıma ne geldi yazıyımda gör.

arka lastik ölü benim makinanın bide sürekli uzun yol yapıyoruz dedimki lastik alıyım. arkadaş gez gez o ebatta arka lastik yok delirdim. başka ebatlarınki 30 ytl yede lastik var 50 ytl ye tayvan malıda var ama bu yok. neyse servisini aradım orjinal lastiği kaç kuruş diye adam ne dese beğenirsin? TAM 400 YTL SÖKME TAKMA HARİÇ.... Arkadaş arabanın 4 tekeri o para oda en kalitelisi. zar zor istanbulda buz motor diye bi yer buldum o da pirelliyi aynı ebatta değil 110 ytl dedi. napalım mecbur kaldık aldık.. ama ben dışarda pirelliyi 100 a buluyosam bunun serviste 150 olması lazım hadi bilemedin 200 olması lazım sökme takma dahil. sen bu kadar para veripte kaliteye kalite dermisin?

Hıc sasırmadım bı abı sunu dıyodu bu cbr ı baslangıc motoru olarak tavsıye edenlerı anlamıyorum bu yenı kullanan acemı nede olsa ıllakı motoru yatırcak tehlıke atlatacak cbr bı dusurse yan granajları 1 bucuk mılyar tutar be dıyodu :) adam dogru soyluyomuss...

Ben sahsen ılk motorumu Japondan kacındım ve ıyıde yaptım kazada yaptım cunku motorun kopmle sag sol granaj dıreksıyon sıperlık kılometre tablosu far arka plastık kısım akuluk yanı aklınıza ne gelırse onde yokoldu ve tahmın edebılecegınız gıbı 380 ytl tuttu ıscılıgıde dahıl sımdı ben baslangıc motoru olarak nıye almıyım..

Son düzenleme:
Hıc sasırmadım bı abı sunu dıyodu bu cbr ı baslangıc motoru olarak tavsıye edenlerı anlamıyorum bu yenı kullanan acemı nede olsa ıllakı motoru yatırcak tehlıke atlatacak cbr bı dusurse yan granajları 1 bucuk mılyar tutar be dıyodu :) adam dogru soyluyomuss...

Ben sahsen ılk motorumu Japondan kacındım ve ıyıde yaptım kazada yaptım cunku motorun kopmle sag sol granaj dıreksıyon sıperlık kılometre tablosu far arka plastık kısım akuluk yanı aklınıza ne gelırse onde yokoldu ve tahmın edebılecegınız gıbı 380 ytl tuttu ıscılıgıde dahıl sımdı ben baslangıc motoru olarak nıye almıyım..

valla kardeş bazen bu tarz düşüncelere hak veriyorum. inan uzun yol yapmasam alırdım bi mondial 250 mct binerdim ama uzunda yürümez malesef.

neden söyleyim mi alırken ucuz alıyosunuz da ondan
örnek
1000rr 25.900ytl
R1 34.900ytl

neredeyse 10000ytl fark var eee adamlar bu farkı nasıl kapatıcak tabiki servisten:wiinkk:

yani honda almayın yamahadan şaşmayın...

başkentin_asi_pilotu;865783' Alıntı:
valla kardeş bazen bu tarz düşüncelere hak veriyorum. inan uzun yol yapmasam alırdım bi mondial 250 mct binerdim ama uzunda yürümez malesef.

Aman abı uzun yola hayatta dayanamazsın o arkadasta var baya kullandım motor degıl tıtresım makınası ellerınde ayaklarında karıncalanma baslıyo tıtresımden hele artcı mahvoluyo arka pegler tıtresmeyı bırak deprem oluyo sankı :p ama cok serı bı motor :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar