Hondanın motor eğitimleri

Ark. bu hondanın eğitimleri kaç gün sürer?? ne gösterirler??? yararı varmıdır?? fiyatı nedir???? DEĞER Mİ????

iki tam gün sürer
4 -5 kur vardı sanırım
1 veya 2 yi almadan 3 alamıyorsun
1 ve 2 de CBF 150 kullanıyorsun parkurlar var ve zor hiç kullanmamış isen
3. ve 4 ve üzerinde CBF 500 CBF 1000 kullanıyorsun sanırım daha zordur
birde artçı taşımak için bir eğitim var kendi motorunla ve artçınla katılıyorsun

kurs başı 250 tl civarıydı honda sayfasında ayrıntı var.

kesinlikle git , 10 yıldır motor kullanan arkadaşım bile yanlış yaptığı birsürü şeyin olduğunu
farkettim diyerek ayrıldı eğitimden

Saygılar

ark çok teşekkür ederim birde birşey sorcam ben 18 yaşındayım bu eğitmleri almadan yola çıksam çokmu zorlanırım önceden scooter kullanmışlığım var ama vitesli yok???

arkadaşım inan buna değer. motosiklet diğer araçlara benzemiyor, hepsinde öyle ama bunda eğitim kesinlikle şart. honda dışında başka alternatifler de var ama en uygun olan (hem fiyat, hem içerik hem de donanım olarak) honda. ben de uzun araştırmaların ardında kayıt oldum, eğitimi bitirince (inşallah) burada ayrıntılarıyla yazacağım.

Ayrıntıları koyarsan iyi olur şimdiden teşekkürler bekliyorum...

Fiyat 280TL.

Yeni başlıyorsan ve vites tecrüben yoksa Güvenli Sürüş 1 e

vites tecrüben var az çok binmişliğin varsa Güvenli Sürüş 2 kaydolmalısın.Servis,yemek,koruyucu ekipmanları Honda karşılıyor.Kesinlikle gitmeni öneririm.2 gün sürüyor eğitimler.

Orda Aydın hoca var.Sağolsun herkesle çok iyi ilgileniyor.

Son düzenleme:
Honda nın internet sitesinde detaylı bilgi var. Kesinlikle değer. Eğer 2000 km nin üzerinde tecrüben varsa GS 2 ye gidebilirsin diye düşünüyorum.

4. eğitimi herkes alamıyor. 3. eğitimden sonra hocalar uygun görürse giriyorsunuz. Ayrıca GS2 için 2000km şart değil ben geçen 1000km iken gitmiştim.

4. eğitimi herkes alamıyor. 3. eğitimden sonra hocalar uygun görürse giriyorsunuz. Ayrıca GS2 için 2000km şart değil ben geçen 1000km iken gitmiştim.

2.000 km şart değil tabii... hatta ben hiç motosiklet tecrübem olmadan, önce GS1 ve 3 hafta sonra da (arada hiç kullanmadan) GS2 ye gitmiştim. Ama 2.000 km yaptıkdan sonra gitseymişim daha iyi olurmuş diye hissettim.

2.000 km yi öneri olarak söyledim sadece.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar