- Konu Yazar
Arkadaşlar merhaba, pazar günü sabah İstanbul'dan Gebze Ballıkaya'lara doğru giderken otoban çıkışına bir, iki km kala arka lastiğim "mısır" gibi patladı. Motoru yol kenarına çektiğimde arka lastikte yumruk büyüklüğüne varan şişlikler gördüm. Hemen Honda yol servisini arayıp durumumu bildirdim. Telefonumun akabinde gerekli birimlerin beni hemen arayacaklarını söylediler. Gerekli birimleri dört beş kez aramamdan, bir buçuk iki saat beni otobanda beklettikten sonra aradılar. Onlarda beklediğimin aksine çekici gönderebileceklerini söylediler. Hani bir arka lastik kapıp gelme gibi bir şey söz konusu değil. Honda'nın telefon destek birimi bana yetkili servis telefonlarını verdi. Ama servislerinin kapalı olduklarından haberleri yok! Beni yol kenarında uğraştırdılarda uğraştırdılar. 150 YTL çekiciye verip İstanbul'a döndükten sonra bu günde tek lastiğin maliyetinin 220 € olduğunu öğrendim. (Ön lastik 155€, tekrar çekici maliyeti 40 Ytl, lastik takım ücreti 40 YTL, ... )
Yolunuz açık olsun...
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
Aracın üzerindeki lastik Michelin'dir. Ön lastiğide lastikler arasında marka/hamur/desen/km farkı olmasın diye (serviste önerildiği gibi) değiştirdim. Fiyatlarda her marka lastik ve her serviste hemen hemen aynı. (Özen, Mototal, Mutluhan, Esengül vs vs vs) Umarım bu başlıkta sorulan bütün sorulara cevap vermiş olabilmişimdir.
CBR 600F
(10 000 küsür km)
Yolunuz açık olsun...
Aracın üzerindeki lastik Michelin'dir. Ön lastiğide lastikler arasında marka/hamur/desen/km farkı olmasın diye (serviste önerildiği gibi) değiştirdim. Fiyatlarda her marka lastik ve her serviste hemen hemen aynı. (Özen, Mototal, Mutluhan, Esengül vs vs vs) Umarım bu başlıkta sorulan bütün sorulara cevap vermiş olabilmişimdir.
CBR 600F
(10 000 küsür km)
Son düzenleme: