Pınarr
ablacım sağol arada yine bize lafı soktun he
MURATCBF150
baba hondacıysan dediklerimi en güzel sen anlarsın daha ne diyim...
retox70
Hocam ben alırken parça fiyatlarını az buçuk biliyordum ve uydurmasyon yaparım diye aldım ve çoğunu öyle yaptım örnbeğin ilk aldığım zamanlar 120 ytl olan hava filtresine açık tip filtre taktım ve sorun motor hurdaya gidene kadar çözüldü. ha elimde malzemem vardı ancak olmasaydıda maliyeti 40 ytyl olacaktı.. ancak özellikle bazı parçalrın kalitesi ve fiyatlar üzerinde hala duruyorum... ben bi çözüm buluyorum ya bulamayanlar ne yapacaktı?
enolaguy
İşte tezata düğştüğümüz noktalardan birisi.... hala bana testleri örnek veriyorsunuz ve bende diyorumki bunlar %100 GEÇERLİLİĞİ OLAN TESTLER DEĞİLDİR... Bir otomobil dahi piyasaya çıkmadan kaç teste çıkıyor kaç kişi kullanıyor ama kullananlar profesyonel test pilotu-ki benim şu anda okumamın sebebide bu işe girmektir test olaylarını yakından bildiğimden güvenmem. çünki testle gerçek hayat hiç bir zaman tutmaz. o zaman 100 km de 10 litre tüketim değeri verilen bir araçla sen sadece 10 litrelik benzinle yola çık bakalım ne olacak? Hadi debriyajı geçtim amortisör keçelerine ne cevap vereceksin?
GorkeM
yazacak bi cevap bulamadım inan...........
autonomous
Peki size göre bu allahtan revamıdır? diyorum ya 0403 otobüsün koca kova kadar filtresi 40 ytlyken bunun plastik ve kağıt üretimi filtresinin 100 küsür ytl olması?