Honda'dan Motosiklet Fiyatlarına Yeni Zam !

Honda Zammını yaptı, ayrıca Dolar - Euro rekor kırdı. bakalım yaz sonuna kadar fiyatlar nereye doğru uçacak :flower:

konu açılırken Dolar 4.25 Euro 5.06

Ekli dosyalar

• hondazam.jpg
    hondazam.jpg
    65.8 KB · Görüntüleme: 17,755
Moderatör tarafında düzenlendi:

ahe

bir arkadaş ben konuyu açarken açmış sanırım kusura bakmasın görmedim açtığını :)

35 bin tl motorun fiyatı.Satışı 57 bin tl.

22 bin tlcik vergi ahahah bitanede devlete r25 alıyorsunuz

ahe

Bunlar hep sigara zam yapmadıkları için oldu :queen:

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
NC 750 X : 26.104 TL KDV ve ÖTV dahil 42.200 TL
Bu durumun sorumlularına edilecek kadar ağır bir küfür henüz küfür arşivimde yer almıyor.

6bin liraya pcx 12bin liraya joymax pahalı gelmişti zamanında, bilsem turşusunu kurardım. Valla içim yanıyor.

ekinler dize kadar
azcık gel bize kadar
sana bir fiyat listesi göstersem
kasıktan ....

not: vergisiz fiyattan da ek vergiler olan %6 ve %20 oranlarını çıkarın tablo daha net olur.

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
ekinler dize kadar
azcık gel bize kadar
sana bir fiyat listesi göstersem
kasıktan ....

not: vergisiz fiyattan da ek vergiler olan %6 ve %20 oranlarını çıkarın tablo daha net olur.

Aman abi gümrük vergisini fiyatlardan çıkartırsam aşağı yukarı yarı yarı gelecek diye korkuyorum.O sinirle gidip bir kaç kişiyi gırtlakyabilirim o yüzden hiç hesaplamıyorum.

Benim için oldu bile.. r25 ten ona geçerim diye düşünüyordum. En iyisi gidip r25 i bi yıkayayım..

Ya eyvallah vergi alın devletsin sonuçta mecbur alacaksın. Ama 50 binlik motora 45 bin lira vergi koyarsanız bunun adı başka bir şey olur. 2 motor alıyoruz aslında biz, ama elimize 1 motor geçiyor.
Motosikletinde bir cazibesi kalmadı artık. Araba fiyatlarıyla artık kafa kafaya geldiler. Herkes mantıklı düşünsün, 50 bine orta segment bir araç mı alırdınız yoksa motosiklet mi? Bu sorunun cevabı %95 araba olacaktır eminim.

Bende ne pis dönemde motora başladım arkadaş tam alıştım 8 bin km yaptım artık bir üst model alırdım diyordum; anca babayı alırım. Hoş param olsa da bu kadar parayı bir motor için hayatta vermem, değmez. Yemişim motor fantazisini

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar