Honda'dan Fuar Sonrası Zam !

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Mart ayı girer girmez ilk zam haberi Honda'dan geldi.

Şubat ayında modellerine zam yapan Honda,fuarın ardından bir zam daha yaptı.

Şubat ayı fiyatları için tıklayınız.

Ekli dosyalar

• honda-yeni-zam.jpg
    honda-yeni-zam.jpg
    45.2 KB · Görüntüleme: 15,235
Son düzenleme:
Motosikleti
Ns200
Her ayın 1inde 2sinde yerleştiriyorlar zammı. Nereye kadar gidecek bakalım.

ya tam goldwing almak için parayı denkleştirmiştim, eved, tamı tamına 179.000 papel dişimden tırnağımdan arttırarak kefen param da dahil olmak üzere bir kenara koymuştum ve fakat bugün itibariyle zam geldiği acı haberi ocağıma düştü. eved, yeni fiyat 180.350 papel. inanılır gibi değil.

ALMIYORUM LAN ALMIYORUM!!!

Son düzenleme:
Kemal Sunal'ın bi filmi vardı. Adı aklıma gelmedi şimdi. Başlık parası için şehre gidiyordu. Tam biriktirip döndüğünde başlık da zamlanıyordu. Sonra hoppa tekrar şehre.

Yıllardır durum bu. Motosiklet için para biriktirmek imkansız ki ülkede maaştan sonraki hafta cebinde parası kalan kendini şanslı sayıyor.

ya tam goldwing almak için parayı denkleştirmiştim, eved, tamı tamına 179.000 papel dişimden tırnağımdan arttırarak kefen param da dahil olmak üzere bir kenara koymuştum ve fakat bugün itibariyle zam geldiği acı haberi ocağıma düştü. eved, yeni fiyat 180.350 papel. inanılır gibi değil.

ALMIYORUM LAN ALMIYORUM!!!

İçinde kalmasın arkadaşım, sen istediğin Goldwing'i alacak ol, o açığı bir şekilde tamamlarız.

Benim için farketmez, ben YAMAHA'cıyım. :flower:

Yalnız bir şey dikkatimi çekti, %37 ÖTV'ye rağmen Forza'nın fiyatı 26150 TL. Bazı uyanık firmalar sanırım bu ÖTV muhabbetini bilmeyenleri kazıklamak için 250 cc motorlarını 25 bin TL'ye satmaya çalışıyorlar. Kim bunlar ? SYM ve baş kazıkçı Yamaha. Kymco da 250 cc Xciting'i muhtemelen ucuza vermeyeyim diye getirtmiyor. Artık satış yapamayacaklarını anladıklarından tümü aşırı kâr marjı ile para kazanma derdine düşmüş durumdalar.

Neyse, bunlara takılmayalım, CFMoto'ya, Bajaj'a, Benelli'ye devam.

TR'ye daha gelmeyecek olan motorlara Kalkmış olanları daha da dik pozisyonda tutmak için ufak bir doping eveett...

Diğer japonlar zam yaparken honda yapmasa ayıp olurdu, şanına yakışanı yapmış, kızmamak lazım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar