Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bak dostum biraz daha biriktir paranı ve düzgün bişey al derim bence ...Çünkü cbr öle sandığın gibi dolgun falan dğeil...Yandan belki büyük gözüküyo olabilir ama önden ve arkadan bakıldığında tam bi fiyasko çıkıyo ortaya...Bence sen kendine bi honda nsr 125 veya 250 ya da aprilia 125 veya 250 bak...Bunları arattır googgle da grafikler kısmından da gör sonra 125 lik motorları Görebiliceğin en iyi 125likler bunlar ama zor bulnuyo ama gördükten sonra bunlara aşık olacağına eminimm
Bak mesela benim avatardaki resimde bir honda nsr 125'e ait...Sen şimdi gidip cbr'mi alıcaksın yani:farao:
arkadaşım ben sana cbr 125 tavsiye edicem NEDEN çünkü o makina ile biz 25 tane altın gibi insan yarışıyoruz HONDA CUP diye duyduysan gayet iyi motor tamir derdi falan daha olmadı ve yarıştığımız halde yani makinayı hep son devirlerde kullandığımız halde.
anladığım kadarıyla maddi durumuna da en yakın motor bu ama karar senin biryerden bul bir tur at derim.İnşallah gönlünden geçen makinayı alırsın:cat:
Honda 125le ne kadar hız yapabilirsinki...Yani neyiyle yarışıyosun...Moto gpde de honda cbr125 ler vardı ama ynai onlar modifiyeli olması lazım....Ben öle biliyorum yanlışım warsa düzelt...Ama yine de senden sonra tavsiye edebiliceğim bişey baktım da arkadaşa...o fiyata en iyisi honda cbr 125...Yani biraz daha versen git hysung 250 gtr al dicem ama o biraz tuzlu...Ama biraz bekle o motorların ikinci elleri düşer piyasaya yaz sonu gibi en geçç...O zaman elindekine çok az daha katıp alırısın dediğim motoru
kanka 4 mılyara binecegın en iyi makına cbr 125 drim diğer arkadasım sana aprılla demiş ama makınanın fiyatı 7,950 ytl ben bir cbr kullanıcısı olarak al derim gittiğin heryerde ilgi oda olursun yakınlarında buyuk motorlu abilerimiz olsada