Honda Yeni Model MSX125 Avrupa icin uretim Monkey severlere

Honda yeni modelinin tanitimini yapti, yeni model Avrupa normlarina uygun ve Avrupada satisi olacak, bu sene motosiklet fuarinda buyuk ihtimalle bu modeli de gorecegiz, monkey seven arkadaslarin ilgisini cekecektir, tahmini satis fiyati 5500-6000TL olacaktir. Tanitim videosu ve resimler :)
[YT]?v=l2m1GLiw_Xk[/YT]
Honda-MSX125-2.jpg

honda-msx125-11.jpg

Honda-MSX125-white.jpg

1357058977-1357048476-o.jpg

010913-2013-honda-msx125-4.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:43 ----------

su sogutmali, 9.7beygir, 12inc jant, yakit tuketimi verileri yok ama cok ekonomik oldugu biliniyor, tahminen 100kmde 2litre civari olacak :) hadi hayirlisi

Sanmiyorum gostermelik olacagini, Avrupadan cok talep varmis, zaten buralarda Kawasaki Ksr modeli ile tek basina hukum suruyordu, onun saltanatini bitirmeyi planliyormus Honda, dedikodu gibi tanitim bu olsa gerek :) birkac yerde yakit tuketimini 2.5litre 100km olarak vermisler ama Hondanin aciklamasi yok bu konuda, sadece Honda Wave gibi ekonomik demisler, bende 2 litre civari diye bekliyorum :) en azindan calinma derdi yok, aksam al eline, getir eve :)

Şaka maka gerçekten çok iyi olmuş kalite fışkırıyor:) sarı siyah ayrı bir güzel olmuş,5-6bini hakederde cbf150nin bin tl gibi üzerinde bi rakam olması hiç inandırıcı gelmiyor,bu işte bir terslik var,cbfmi çok para buna mı 6bin az,7-8 bin mi olur verilirmi o da,kafam karıştı:)

Takıldığım noktalar: jant çapı / egzoz borusunun çok korumasız kalması / şahsi beğenime aykırı olan hesap makinesi gösterge :/

Genel olarak acaip beğendim, enfes, zıpır bişey olmuş :thumleft:

KTM - Ducati arağı birşey olmuş.9.7 beygir çok düşük.İşçilik fuarda kendini gösterecek zaten ama güzel bir motor ile olmayan segmentini açmış bulunuyor Honda.

Bu dizaynı monkeyde değilde 250-300'lük supermotoda yapsana, Ama yapmaz:) Büyük hacimlileri satamaz sonra.

Görüldüğü üzere Honda dizayn özürlü bir firma değil...

Bide kürşat çalınmaz, çıkart eve falan demiş, kaç kilo bu şekilli hilkat geribesi ki? Minimum 85 olsa dry yine çıkmaz yine çıkmaz:p

Bizim komsunun eskiden komur sobasi vardi, 3-4 kisi yerinden kimildatamazdi nerdeyse, temizlemek icin disari cikardiklarini gordum, 3-5 dakika sonra da at arabasi ile iki kisinin sobayi ucurusunu :) sobanin sahipleri tasirken agir cekim video izler gibi, hirsizlarda ise kac kat hizli oynatma cozemedim :) hirsizlarin biri de bayandi ustelik, yani bizim malimiz bize agir, hirsiza tuy gibi geliyor, saka bir yana guzel bence ama gucsuz gibi, test etme imkani bulabilirsem sagliktan dolayi deneyecegim, bu arada fiyati cbr125ten ve pcx125ten ucuz olacak, beklentim 5500-6000 araliginda, diger tanitilan modeller ise forza 300 ve CRF250nin makyajlanmis hali, yanlis hatirlamiyorsam CRF250M gibi birseydi.

Bu dizaynı monkeyde değilde 250-300'lük supermotoda yapsana, Ama yapmaz:) Büyük hacimlileri satamaz sonra.

Görüldüğü üzere Honda dizayn özürlü bir firma değil...

Bide kürşat çalınmaz, çıkart eve falan demiş, kaç kilo bu şekilli hilkat geribesi ki? Minimum 85 olsa dry yine çıkmaz yine çıkmaz:p

güzel çok sevimli şık olmuş . 2. kişi yoksa çok çok iyi . Ters maşa koymaları çok havalı göstermiş motosikleti.

Moderatör
Teknolojinin nimetlerinden faydalanıp beygirini 3-5 hp daha arttırsalarmış güzel bir oyuncak olurmuş. Heh illa beğenmeyecek birşey buluruz biz :)
Cillop gibi alet işte daha ne konuşuyosam :)

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Aynen eşek niyetine. İkinci motor olarak düşünebilirim çok tatlıymış :mrgreen:

oyuncak çok güzel tasarlamışlar. Gerçekten 125 sınıfına fark atacak bi tasarım olmuş :)

Güzel motosiklet. Hondaya böyle işler yakışır... CB125 gibi şeylerin yanında bunları da yapmaları güzel :cat:

Sağolsunlar tanıtım videosunda o kadar güzel özellik arasında "manuel hand clutch" ı da es geçmemişler :)

Aynen eşek niyetine. İkinci motor olarak düşünebilirim çok tatlıymış :mrgreen:

fazerdan sonra biraz küçük gelmesin? :mrgreen:

9.7 bg oluşu ve ebatları, türkiyede kazaya davetiye çıkarır gibi geliyor bana. ciddi hızlara ulaşabilmesine rağmen "cm" takıntısı olan milletimiz trafikte bu motosikleti iplemezse fena kazalar olur. çünkü bize öyle öğretildi, işlevi değil boyu mühim olan :queen:

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
fazerdan sonra biraz küçük gelmesin? :mrgreen:

9.7 bg oluşu ve ebatları, türkiyede kazaya davetiye çıkarır gibi geliyor bana. ciddi hızlara ulaşabilmesine rağmen "cm" takıntısı olan milletimiz trafikte bu motosikleti iplemezse fena kazalar olur. çünkü bize öyle öğretildi, işlevi değil boyu mühim olan :queen:

Muhakkak gelecek. Baksana 10'da 1'i :mrgreen: Ama hem az yakması hem pratik olması şehir içinde kullanım için insanı cezbediyor işte. Görüntüsü de gayet sempatik :mrgreen:

http://www.studentnewsie.com/honda-introduces-2013-msx125-monkey-for-europe-and-japan-15239/

~101 kg kadar deniliyor (Weight with full odm: 101,7 kg)

4 vites :)

Ön arka 12" tekerler

Su soğutmalı değil ama (olmasın zaten)

Zevk için 2.bir motor olarak düşünülebilir.5.000.00 Tl bunun için hiçbirşey :) ben 7.000 civarı diyorum bunun için Honda'nın nerde ucuz motor sattığı görülmüş :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar