Honda Yapıştırmış Zam Kararını

364pxnm

“Motor almayın piyasa düşecek”
Diyenleri sahneye alalim. Abi bu ülkede en son neyin fiyatı düştü ki yükselmesine şaşıralım.
Dünyayı kasıp kavuran pandemi döneminde bile millet piyasa durdu indirimler gelecek derken gümrük zamı otv zammı oldu beklediği ile kaldi. Bu piyasa düşmez. Allah sebebi olanlarin belasını versin motor bile almak zorlasti be yuh.

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Motor almak için bayiye gelenleri Ankara'dan ve Tokyo'dan gelen beyler karşılıyor ve alınacak motor da anlaşıldıktan sonra Film Gibi'nin paravanı kapanıp hoop threesome'ye geçiyorlar. Yazık bayi de uzaktan anca izlemekle yetiniyor :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motor almak için bayiye gelenleri Ankara'dan ve Tokyo'dan gelen beyler karşılıyor ve alınacak motor da anlaşıldıktan sonra Film Gibi'nin paravanı kapanıp hoop threesome'ye geçiyorlar. Yazık bayi de uzaktan anca izlemekle yetiniyor :D

Yok yahu. Olay biteli cok oldu. Taa zamaninda "Bu milletin a... ..cagiz" diyenler ciddi ciddi hallettiler o isi. Hatta o kadar saglam hallettiler ki sonrasinda ayakta durup yurumekte zorlaniyor herkes... Anki durum olsa olsa odur. Yoksa Tokyo'daki adamin ne isi olur...

Yok yahu. Olay biteli cok oldu. Taa zamaninda "Bu milletin a... ..cagiz" diyenler ciddi ciddi hallettiler o isi. Hatta o kadar saglam hallettiler ki sonrasinda ayakta durup yurumekte zorlaniyor herkes... Anki durum olsa olsa odur. Yoksa Tokyo'daki adamin ne isi olur...

Sen kaçtın kurtuldun tabii oradan rahat rahat sallıyorsun. Giren bize giriyor gel biraz da ucundan sen tut.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sen kaçtın kurtuldun tabii oradan rahat rahat sallıyorsun. Giren bize giriyor gel biraz da ucundan sen tut.

Ben taa 2000'den once okumaya geldim yahu. Sonra is buldum kaldim. Hatta bir kac kez is gorusmelerinde bulunup donmeye de calistim, ama uygun bir firsat denk gelmedi. Daha sonra duman oldu ortalik zaten. Zamaninda is gorusmesi yaptigim kidemli insanlar buradaki giris pozisyonlara basvurmaya basladilar... Oradan goze carpiyor mu bilmiyorum ama acaip beyin kaybi yasadi ulke son 5-10 yilda. Paradan cok daha buyuk bir kayip bu. Insallah duzelir, ne diyeyim. Bizzat yasamak gibi olmasi mumkun degil tabii ki ama uzuluyor insan...

Yalnız doğru o. Hava kuru olduktan sonra bana 40C bile işlemiyor. (Gölgede olma kaydıyla...)

Aynen öyle. Ben Ankara'ya gitmiştim birkaç sene evvel. 35 derecede güneşin altında dakikalarca durdum ve hiç rahatsız olmadım. İstanbul'da 27 derecede gölgede de olsan terden bayılacak gibi oluyor insan.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Valla hondacım , istediğin kadar zam yap , istediğin kıadar motor sat... Almayacam işte... 1000rr 55 bin olursa belki alırım... :queen:

şimdi bu fiyatlara iç geçiriyoruz ya, bundan 5 yıl sonra da keşke o zaman alsaymışım dersiniz :queen:

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.

Hem caponların ki küçükmüş deyolla. Dua edin Afrika sıcaklarına çarpılmayalım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:38 ----------

Bu ağbinin dediğine göre Ankara'nın ki afrikalıdan bile büyükmüş.:sunny:

214101851_4094287140668624_9006172007928587652_n.jpg

Düz enflasyon hesabıyla bile yılsonunda Dolar 11-12 olacak iken bu zamlar normaldir. Maaş artışlarının düşük olması için enflasyonun kasten düşük gösterilmesini saymıyorum tabii , (Memurlara %5 zam yaptılar yahu !) onu da ekleyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar