HONDA & YAMAHA SERVİS

Merhaba

Çok güvendiğim iki marka ''HONDA & YAMAHA '' bu iki markadan birine ait motor almayı planlıyorum ama öncesinde servisleri nasıldır diye bir araştırayım dedim.Özellikle iki markanında şikayetvar.com daki tüketici şikayetlerini okuyunca resmen irkildim.Hakikaten bu markaların servisleri bu kadar kötümü?Bu markaları kullanan arkadaşlar bir sorunla karşılaşınca nasıl çözüm üretiyorlar?

Bu markaları kullanan arkadaşlar.Hangi servisleri kullanıyorlar?Tavsiye edebilecekleri,müşteri memnuniyetini hakikaten ön planda tutan en iyi servisler ve memnun olunmayan müşteriyi hiçe sayan servisler hangileridir?Her iki markayı kullanan arkadaşlardan görüşler rica edebilirmiyim.Yoksa bu markalardan uzakmı durulmalı bilemedim :silent:

Honda pcx düşünüyorum
Yamaha xmax

Kardeş honda-yamahadan uzak durupta kawasakiye mi gideceksin veya uğur mondiale mi gideceksin.

Genel olarak memnun olunan servisler var, araştırıp bulabilirsin. Her servis bir değil. Kendimden örnek vereyim geçenlerde honda servisinin biri arıza için 3500tl fiyat verdi, başka yerdeki honda servisine gittim 100 liraya hallettim.

Kardeş honda-yamahadan uzak durupta kawasakiye mi gideceksin veya uğur mondiale mi gideceksin.

Genel olarak memnun olunan servisler var, araştırıp bulabilirsin. Her servis bir değil. Kendimden örnek vereyim geçenlerde honda servisinin biri arıza için 3500tl fiyat verdi, başka yerdeki honda servisine gittim 100 liraya hallettim.

Nasil bir ariza icin 3500 tl istediler , sizin icin sakincasi yoksa soyleyebilir misiniz ?

Çok uçuk bir fiyat farkı olmuş.Hakikaten bu kadar fark olabiliyormu servisler arasında:silent::silent::silent:

Aydinlattiginiz icin tesekkurler. Demekki boyle bir sacmalik oldugunda bir baska yere gostermekte fayda var.

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Aydinlattiginiz icin tesekkurler. Demekki boyle bir sacmalik oldugunda bir baska yere gostermekte fayda var.

Motosiklet arıza yaptığında bir kaç servise göstermekte fayda var bu doğru.
Fakat saçmalık denilen şeye yaklaşım yanlış.
Dünyanın hiç bir yerinde aynı iş için bu kadar farklı fiyat istenmez.
Muhtemelen 3500 lira isteyen servis yanlış teşhis koydu.
Yani yapılacağı söylenen iş kesinlikle aynı değildir.

Benimde motosiklet dışındaki servislerle bizzat içinde olduğum çakallıklar vardı verilen linkte anlattım yukarıdaki konuda http://www.motosiklet.net/forum/moto...rezilligi.html

Bana kalırsa daha ağresif yapısı olan yamaha tercih et hondanın firebladesi dahi ss sayılmayacak görüntü farkları var ama :) kalite aynı bence

Oncelıkle marka servısınden zıyade servıs subesıne has bakmak lazım,cunku tum markalardan bazı subeler daha ılgılı ve tıtz yaklasırken bazı subeler cakal ve samımyetsız olabılıyor,ama ıkı marka bazında sormussun.

Sahsı kanaatım yamaha servıslerı daha olumlu,daha ust sevıyede en azından bır tık,ortalama olarak soyluyorum yok sa yamahanında hondanında bır daha kapısından gırmek ıstemeyecegın servıslerdı vardır muhakkak.

bahsettıgın modeller arasında ıse,tabıkı xmax uzak ara daha cazıp bır motor,sonucta nmax bıle pcx ten ıyı ıken xmax zaten maxı scooterlar segmentınde suzukı burgman gıbı efsane olmus bır modeldir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar