beyler arka amortisorum patladı.. dahaonce tamir eden yada bi billgisi olan varrmı??
bugün göreceğim en temiz xl 200 ü gördüm. tr de baska kesınlıkle olacağını sanmıyorum. 2004 model kırmızı renkte, arkasında kappa çantası ve tamamen orjinal 3,000km de. sıfırdan hiçbir farkı yoktu,çizik aradım ama değil çizik leke bile bulamadım. hemen teklifim 4,500 tl oldu ama sahibi 6,000 istedi .haliyle iş yattır:
hayırrlı ollsun motorr guzelmis... ya bugun hondayı aradım sordum amortisor nekadar die.. 950 tl dediler.. saka gibi:=) fethiyede bu isi yapan biri var.. tamirini.. ona gonderiicem artık.. son care..[/QUOTE
Sağoll.Motoru sattığım arkadaşım da arka amörtüsör ü değişcek yada bi şekilde halledicek yaparsa yazarım burda 950 tl ye gelince doğrudur ben ön amörtüsör keçelerini sordum servise 120 lira dediler 2 keçeye 2 keçe 120 işe o normal![]()
arkadaslar yapılan onca ayarlardan sonra dün ankaradan zonguldak a gittim geldim.. yedek depoya dusmeden 234 km yol yaptı motor.. gayt keyifflii bi yolculukkdu.. paylasmak istedim..
merhaba uzun yolda konfor ve titreşim durumu artı dişli lastiklerin asfaltta ve virajlarda yol tutuşu nasıldır acaba? teşekkürler.
Selamlar Dostlar, Ben Murat Kocaeli'de yaşıyorum. 2004 Model XL200 sahibiyim. Motosikletimi 14.000 km de satın aldım. gerçekten çok az kullanılmıştı tertemiz, hiçbiryeri ellenmemiş. Motor Ordudan geldi ve ruhsatında trafiğe çıkış tarihi olarak 17-Ocak-2007 yazıyordu.
Normalde Chopper modelleri sevip kullanmama rağmen XL200'den oldukça memnunum. Özellikle şehir kullanımında da oldukça rahat ve trafikte zorlamıyor. Seriliği ve kompresörü de gayet güzel yani hiçbir negatif yön bulamadım motorun biraz sesli çalışması haricinde. Virajlardaki performansı beni şaşırttı. Düşmeyi bile göze alarak 2 kere çok sert viraja girip racing motorlar gibi yatırmama rağmen rahatlıkla virajdan çıktı. Ön amortisör konforu ve frenaz da beni birkaç kere tehlikeden kurtardı.
Cross yapmıyorum. Kamplı geziler, dağ bayır dere tepe patika keşif için ideal bir motor.
Selamlar
Murat VURAL
Linkteki motor 99 Modelve konun ilk sayfasında 12,5 bg yazıyor fakat ben bazı sitelerde 14 diye denk gelmiştim
![]()