Honda Honda XLR 125 ve XL 200 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

acaba biri xlr125 ve xl200 un yakıt tuketimi hakkında bilgi verebilirmi bana ? konu basında yazıyor evet ama 125 için 3-3,5 ltre 200 için 3,5-4 ltre yazıyor... yani nebiliyim bir 125'lik ve 200'luge gore fazla degilmi bu rakamlar =/

xl 200 ü bılmem ama xlr 125 sehır ıcınde sakın kullanımda km de 90 kurus cıvarı yakıyor.

sezon baslarkenn birazz ayarr deniicem benim xl de.. yakıtı dusurmekicin.. karbretoruu bii dagııtayımm dioorum.. bakalım dusecekmii:=)

hazır dagıtma işlemlerini acıklarken bide yakıt tuketimi hakkında bilgi verseydin keske =)

Arkadaşlar xl200 dedinmi durucaksın orda süper bir motorsiklet yağını aksatmıçan arada bir de hava filtreni temizlicen . akü problemi olan bir alet fakat kolayca vurdurulabiliyor .Şuanda xl 200 üm 50.000 civarında ve hala bakımlarını eksiltmedn yapıyorum . Bundan sonra artık grenajlarını ve kafa kısmını değişçem . Sıfır gibi yapıçam .Çünkü insanın ilk göz ağrısı asla eskimez.

beyler 2 gun once karbratoru dagıttım.. igne yi bir kademe yukarı aldım.. karısım cok zengin di.. biraz fakirlestireyim dedim.. ama motor meyerrsem zengin karısımda boguluyomus.. sindii sanki turbo takmıscasına kacmaya basladı.. yakıt tuketimi islemden once 140 lira civarıydı ( kahrolası zamlar.) tam bir olcumden sonra yeni degerlerii yazıcam.. buarada egzos un arkasındaki kucuk delikleri buyuttum ve ilave bir iki delik actım.. sesi cok farketti.. toklastı ve arttı.. harika aldı yani.. gazı bırakınca pat pat bile yapar oldu.:=)

bende krom egsoz yapmayo pilanlıyorum ve arkasını yükseltmem lazım bana alçak geliyor

yayın altına yuzuk atıcam bende.. kısmenn birazz daha dirillcek motor.. xl200 lerin amortisoruunu neden ayarsızz yapmıslar hayyret...

bende düşünüyorum eski sahibi takmış sonra bana satmadan önce cıkarmış heralde o olduğu için yay biraz basıldı şimdi arka alcak duruyo bende yapıcam öyle bişey ayrıca katılıyorum ayar şart sabit yapmaları yanlış olmuş

on amortisoru yukselltim biraz.. dirildii motor.. arka ile ugrasamadım henuz.. havalar kötü gidiyo ankarada.. yagmur dinerse orta yayıda yukselttcem yuzuk le..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar