Merhaba bir kaç platformda daha yazdım ama, bu başlık pek hareketli olmasa da daha geniş bir kitleye hitap eder kanaatindeyim. Motosikletimle ilgili benim de bir sorunum var. inşallah çözüm bulabilirim. daha 2 gün önce aldım motosikletimi 2005 XL650v. motosikletim 50.000 ve bakımları muaazzam bi şekilde yapılmış deftere işlenmiş, 10 senelik ilk ve tek sahibi tarafından titizlik hatta birazda kıllık derecesinde bakılarak, bugün baktığınızda TA yı bilmeyen birine 2014 model deseniz yutturabileceğiniz kozmetik ve mekanik yeterlilikte (Maşaallah deyin nazar deymesin). şimdi gelelim sadede ev iş yeri arasında yaklaşık git gel 50 km bilenler bilir Antalya havaalanı yolundan ( çevre yolu) gidip geliyorum yani şehir içi dur kalk falan çok nadir. ama ilk 5-10 km sonra altımdaki fırın ateşleniyor. acayip bi şekilde yanıyorum bacaklarımı açarak gidiyorum hatta ayağa kalkmak istiyorum. o derece yani. götürdüm Antalyanın parmakla gösterilen ustalarından birine ayrıca motosikletimin evveliyatınıda biliyor. güldü yok bişey bunlar öyledir alışırsın diyor şehir içine fazla girme. ya yok ne şehir içi, çevre yolunda oluyor bu. yok inandıramdım TA nın suyunu boşaltsan kolay kolay fan açmaz diyor. iyi dedim tek bişey olmasın ve götürdüm kendi eski motosikletimin servisine. başladı fan müşiri arızalıdır. o 98 de açmaya ayarldır 88 e ayarlarız vesaire. yani bunlarda illa fan açtıracalar. ya niye açsın ki arkadaş düz yolda 4000 devir 90 km sabit hızda giderken. vel hasılkelam kendimde kontrol ettim yağı varmı suyu varmı falan filan bi sıkıntı yok. zaten 1400 km önce bakımı yapılmış dediğim gib benden önceki sahibi bildiğin yavrusu gibi bakmış. Arkadaşımın TA sına bindim. oda benimkine. durum aynı onun ki gayet normal ama Arkadaşım benim gibi bacaklarını açarak gidiyor. ha bu arada hararet göstergesi orta çizgiye bile varmıyor gayet normal. hatta dün 100 km sonun da benzinliğe uğradım pompacı yanına yaklaşamıyor abi bu ne??? diyor. bu arada söz benzinlikten açılmışken yakıt sarfiyatıda ilk aldığımda doldurmuştum dün 100 km sonra doldurdum. 5,1 lt/100km . vel hasıl kelam bi zevkine varamadık. yardımlarınızı bekliyorum bu ısınma konusunda. kullanım tarzımımı değiştirecem yoksa daha evvel başına böyle bişey gelen varsa çözüm yolları?