Teşekkürler aphele
2006 model ama trafiğe 2008'de çıkmış. 35000 km'de. çok temizdi. 13.500 TL'ye aldım.
Herkese selamlar,
İkinci el 2006 model Transalp aldım. Yarın devir işlemlerinden sonra resmi olarak motorun sahibi olacağımHaftasonlarında şehir dışı turları hakkında bilginiz olursa haber verebilir misiniz? Motor konusunda çok tecrübeli sayılmam. Yalnız başıma motorla yolda kalmak istemem
Kadıköy taraflarındayım. Herhangi bir etkinlik olursa katılmak isterim. Herkese tekrar selamlar. Kazasız sürüşler.

arkadaşlar kısıtlı bütçe ile 95model bir transalp 600 almak istiyorum ne düşünürsünüz ? motor 44bin km de ama 1 defa km dönmüş yani 144bin km de. kaporta boya temiz görünüyor ne dersiniz TRANSALPciler olarak..(gözünüzü seveyim ta kullanmamış ve bilgisi olmayanlar direk ooo çok eski yazmasın)
motor bu
[url]http://b1303.hizliresim.com/17/p/l94tz.jpg[/url]
Kaç para istiyolar buna?
dün 6. motorumu sattım ,öncesinde de yeterince 250 cc kullandım. enduro kategorisinde xl600 bana hitap eden bir motor. gerektiğinde arazide enduro gerektiğinde uzunyol yapacağım. farklı marka model yada tarzdüşünmüyorum. parça sıkıntısı olmayan bir motor olduğunu öğrendim araştırmalarımda. tek endişe ettiğim 95 oluşuydu.nasipse yakında motoru görmeye ,uygunsa da almaya gideceğim.
teşekkür ederim
80 küsür model hondanın dahil parçaları istenildiği takdirde yurtdışından getirtilebiliyor,
Eski polis motoru olan cb750 motoru toplayan arkadaşlarımız var vidalarına kadar orjinal hondandan o yüzdenparça sorununuz olacağınızı düşünmüyorum,
Ayrıca transalp'i ne sürdüm nede bindim kusura bakmayın cevap yazdım ama..
geçen ay xl 650v aldım. henüz toprak yola çıkamadım, şehir içinde kullandım. ama sürüşü çok güzel bir motor. zaten herkes aynı şeyi söylüyordu. ben de yaşayarak tecrübe ettimtransalp'le 100 bini sorunsuz devirenleri gördüm, okudum. umarım önemli bir sorunu yoktur. ödediğiniz her kuruşun hakkını veren bir motor.
Bu koyduğunuz görsel alacağınız motora mı ait bilmiyorum ama o jantlar ve boyası benim favorimdir.
evet hocam alacağım motorun kendi fotoğrafı
Umarım görmeye gittiğimde bir sorunu olmadığı teşhisini koyarız ustamızla da almayı çok istiyorum![]()