Honda Honda XL 650 V Transalp (enduro)

eski kasada 5,7 yakıyordu- sırf otobanda giderseniz 5,2 ye kadar düşüyordu.

:pr::pr:benım dusuncem sınıfının en kotusu aslında bu motor enduroda deyıl ıcınızde bu motoru seven vardır ama oturus pozusyonu gıdon mesafesı arazı kabılıyetı yok bu motorun sınıfıda rallı turıng yanı bır enduronun performansını vermez eyer fırsatını bulursanız karsılastırın:silent::silent:

:pr::pr:benım dusuncem sınıfının en kotusu aslında bu motor enduroda deyıl ıcınızde bu motoru seven vardır ama oturus pozusyonu gıdon mesafesı arazı kabılıyetı yok bu motorun sınıfıda rallı turıng yanı bır enduronun performansını vermez eyer fırsatını bulursanız karsılastırın:silent::silent:

yeni transalp için konuştuğunu tahmin ediyorum, eğer eskisi için diyorsan yorum yok...

yeni transalp için konuştuğunu tahmin ediyorum, eğer eskisi için diyorsan yorum yok...

kusura bakma eskısıde aynı yenısıde enduro motor sadece altı yuksek motora denmez kı TA ılehıc camura gırmeyı denedınmı ama gercek bır mazı yol asfalt yolda ıyı olabılır sencede gıdon ılerıde deyılmı

TA rallı turıng bu endıro kadar olmasada bırkac tane kucuk tasın ustunden gecebılen uzun yol motoru demek ve camura gırme demek(mazılı camura)

ben bizzat camura girdim TA yle. Arazide de sürdüm (tabiki direk dag değil ama camur kum gidiyor) Bi ktm ile kıyaslıyosan o başka weya f800 le ama genel olarak gerisi için diyorsan katılmıyorum pardon.

bu arada bunları derken kendi görüşlerim olarak yazdığımı da belirtmek isterim ,idda olarak algılanmasın lütfen

Son düzenleme:
Hayırlı olsun ne diyelim..

Ben anca hayalini kuracağım bu gidişle.. :salut:

Aramızda kalsın pek tavsie etmiyolar transalp ı bayanlar için. Ablam da 1.80 tecrubeli olmasa herkez itiraz ediyordu.

Transalp kullanan tek kadın olmayacağım. Tavsiyeler üzerine almadığım gibi, tavsiye edilmiyor diye de vazgeçecek değilim. Pan kullanan 1,60 lık ablam var İstanbul'da.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
TA'dan Vazgeçilirmi !!

şehiriçi 100 km'de ortalama 6 lt mi yakıyor toplamda ?

ne kadar litresi benzinin?

:cherry:eek: açıdan tamam da mototalde tanımadığımız 1 kişi bile yoktu. Servis elemanına kadra tanırdık ki babamın ordan yaptığı alışverişinde haddi hesabı yoktu. Ona ramen boyle bisey yapmaları etik değil. Tabi kendileri kaybeder... Ben bütün arkadaşlarımı oraya yolluyodum artık hepimiz başka yere gidiyoruz. Malesef bu tarz şeyleri tanıdıgım başka insanlara da yapmışlar.

Transalpler hakkında bilgisi olan arkadaşlara şunu sormak istiyorum.TA larda modeller arasında çok fark varmıdır?Yani 1992 model bir TA ile 1998 model aynımıdır? anlamında soruyorum.Bildiğim kadarı ile son çıkan modellerini en önemli farkı enjeksiyonlu olması.Bunun haricinde üretilmiş bütün TA lar ufak ayrıntılar dışında özellikle motor özellikleri konusunda aynımıdır acaba:silent:

Bir de özellikle karbüratörlü olanları için LPG sistemi bence iyice bir araştırılmalı.Açıkçası 5,5-6 lt yakacağından emin olsam hemen yarın temizinden eski model bir TA araştırması yapacam...

sayfada aşağılarda göreceksin

Average Fuel Consumption
* XL600V 6.7 l / 100 km
* XL650V 8.5 l / 100 km

Benzin 3.55 TA 8.5 lt yakıyor.Ortalama km de 30 ykr yapar.Bu hesap beni TA dan caydırdı:(

92 model olanı yinede bir soracam ama acaba xl600v modelimi?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tatarx

Dostum o veriler kesinlikle yanlıştır..650 cc Transalp 6 Lt yakıyor..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar