honda wing go mu yoksa cb125 ace mi ??

kardeş motoru alınca plaka masrafları olmayacak işi hikaye.sigorta yaptıracaksın zaten.bir de notere para.
100 tl falan oynuyor.toplam.
şahsen 2700 tl bile olsa 600 km deki ben 0 ını alırdım.en azından rodajını nasıl yaptığımı bilirdim.

ybr 2. el masraflarımı yazayım:
100 tl noter.
170 tl sigorta yaptırdım. (yaş 21)

Bu kadarda abartmayalim arkadaslar herkesin cbf ybr alacak parasi olsa binsin ama bu is once zevke sonra paraya bakiyo wing go da gayet kullanabilcek bi motor.

ben bu sezon başında bi süre 0 km yamaha crypton kullandım inanır mısın acayip keyif alıyordum özellikle şehir içinde acayip atik ve rahattı cub tarzı motosikletleri ekonomik olsun sorunsuz olsun şehir içinde genelde bineceğim diyen herkese şiddetle öneririm.

kardeş motoru alınca plaka masrafları olmayacak işi hikaye.sigorta yaptıracaksın zaten.bir de notere para.
100 tl falan oynuyor.toplam.
şahsen 2700 tl bile olsa 600 km deki ben 0 ını alırdım.en azından rodajını nasıl yaptığımı bilirdim.

ybr 2. el masraflarımı yazayım:
100 tl noter.
170 tl sigorta yaptırdım. (yaş 21)
kardesim notere 80 90 vericem arkadasim sigortaci onu bedavaya hallettcem bedava olmasa bile 180 vermek var 350 vermek var sonucta 125lik motor ya satilir ya da babama birakirim bi yil kullancagim seyin rodaji cokta onemli degil bence sifir alcak olsaydim fazladan 400 lira vercektim ayni motora degermi sence?

kardesim notere 80 90 vericem arkadasim sigortaci onu bedavaya hallettcem bedava olmasa bile 180 vermek var 350 vermek var sonucta 125lik motor ya satilir ya da babama birakirim bi yil kullancagim seyin rodaji cokta onemli degil bence sifir alcak olsaydim fazladan 400 lira vercektim ayni motora degermi sence?

bedava mı senin yerine parayı o mu verecek... motorun hayırlı olsun hediyesi gibi bişey heralde... güldürme beni.. bedava sigorta mı olur.. ::eek:uups::

bedava mı senin yerine parayı o mu verecek... motorun hayırlı olsun hediyesi gibi bişey heralde... güldürme beni.. bedava sigorta mı olur.. ::eek:uups::
Salih bey motorun sigortasi 100lira civari tutacak ki sigortacinin karini cikarinca daha az bi miktara denk gelicek emin olun insan yakinina boyle bi guzellik yapar burda konuyu acma amacim hem kendimi hemde motoru dusunen arkadaslari bilgilendirmek biraz daha yapici yorumlar yaparsaniz sevinirim..

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------

Son düzenleme:
Almışsınız hayırlı olsun. Tekeriniz düz bassın. Fakat kalite, güç ve fiyat kıyaslandığında daha iyi seçenekler vardı. Örneğin Mondial MH 125 Drift. O Çinli demeyin sakın. CB 125 ACE de çinli. Üstelik kalitesiz bir Çinli.
q59lp.jpg

Sıfırı 2800TL.

Drift gorunus olarak daha guzel cevremde bikac insandada var hele biri var motorunun cikarmadigi masraf yok on liralik benzinle 35km anca yapiyodu ustune tabi hepsi oylemidir bilemem ama ace deki vites gecisleri agirlik dengesi driftte yok her ne kadar malzemeden epey bi calmis olsalarda motor honda oldugunu belli ediyor iki gundur bende daha 80i gecmedim yuksek devirde bile gram titresim yok ama driftte hos motor onunda ustun yanlari elbet vardir ama ace kesinlikle driftten daha kaliteli

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar