Honda web sitesindeki kampanya detaylarını bilen var mı?

Honda "tüm modellerde uygun fiyat seçenekleri, mutlaka bayilerimize uğrayın" diyor. Nedir işin aslı bilen, soran var mı?

Honda "tüm modellerde uygun fiyat seçenekleri, mutlaka bayilerimize uğrayın" diyor. Nedir işin aslı bilen, soran var mı?

bence bayiye çekebilmek için degişik bi taktik.. Yani siteye giriyoruz.. Bu yazıyı görüyoruz.. Hemen bi bayiye.. Tabi Honda Motorlarını görünce dayanamayıp kendimize bi Honda alıyoruz.. Böyle bişey olabilir mi?? :queen::queen::queen:

Bayiye git de seçenekleri gör...:cyclopsan

Kask almaya girdim. Motor aldım çıktım... :mrgreen::mrgreen:

bende bi hitimal crf 250 fln alabilir miyim diye girdim ama malesef kandırmacaymıs :)

FJS400 SILVERWING'i sordum MUTLUHAN otoya,2006 model olanı 12.500YTL'ye veriyorlar.AXESS kartada 10'a bölüyorlar.Bu makinayla ilgilendiğim için bunu sordum ama bu ara VARADERO'ya sarmış durumda olduğum için onuda sordum,28.500 YTL dediler.Eski fiyatlarını bilmiyorum ama ikinci elleri bile sıfırlarından pahalıya gelen bu makinaları düşünmekte fayda var.

FJS400 SILVERWING'i sordum MUTLUHAN otoya,2006 model olanı 12.500YTL'ye veriyorlar.AXESS kartada 10'a bölüyorlar.Bu makinayla ilgilendiğim için bunu sordum ama bu ara VARADERO'ya sarmış durumda olduğum için onuda sordum,28.500 YTL dediler.Eski fiyatlarını bilmiyorum ama ikinci elleri bile sıfırlarından pahalıya gelen bu makinaları düşünmekte fayda var.

Eh sitedeki fiyattan 1000 ytl daha ucuz...Cıbırı 1000 ytl indirseler yarın sabah alırımmmm :queen:

beat peşin fiyatına 8 taksit
camında yazıyordu diğer bütün modelleride kampanyaları varmış ama okadar bilmiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar