Honda Honda Wave110i

mir

bende kısmetse çarşamba günü resmi işleri halledip alıcam. yaklaşık bi 6 ay kadar kuba kee 100 modeli kullandım ve askere giderken sattım, forumdan araştırtırım kullanıcılarıyla direk iletişim kurarak bu cup modelini almaya karar verdim hayırlısı olur inşallah.

arkadaşlar bende 6 aylık bir araştırma ve bütçe ayarlama döneminden sonra honda wave mi aldım 500 km de yim şu ana kadar memnunum bakalım ilerleyen günlerde ne olur ayrıca ilk bakım 500 demi yoksa 1000 km demi bilen arkadaşlar var ise yardımcı olursanız sevinirim

Son hız 100-105 gibi düşünebilirsin. 100 rahat çıkıyor fakat ondan sonra gitmiyor.

Bu arada Ocaktan beri yakıt tüketim değerlerim aşağıdaki gibi.
Şehiriçi Ortalamada 2.2L/100km.

Screenshot_2013-03-29-11-45-45.png

güzel istatistik ben şu ana kadar 40 tl lik benzinle 490 km yol yaptım şu an motor yeni rodaj dönemi

..................... .........................

Son düzenleme:

mir

merhaba arkadaşlar bende wave 110 i modeline sahibim lastiklerini değiştirmek istiyorum düzgün bir dubleks lastik taktırmak istiyorum, bu konuyla alakalı tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum saygılar sunarım...

Herkese hayırlı günler, bende 3 hafta önce wave alarak aranıza katılmış bulunuyorum.Almadan önce yamaha cryptonla wave araştırması yaptım ,baktığımda ikiside 100 cc üzeriydi yani her ikisinde de vergi vardı ,wave cryptona göre biraz daha torklu çekişli ve bana göre en önemliside wavenin enjeksiyonlu olması cryptonunda karburatorlu olması idi.Honda bu motor için kendi sitesinde full depo 208 km gittiğini okuduğumda beni hem etkilemişti ama birazda abartı gelmişti,zaten depo 3.7 litreye doluyor.Bende bunu test etmek için depoyu fulladım ve fullediğimde 182 kmde idi şayet dedikleri gibiyse benzın tamamen bittiğinde 390 olması lazım km nin, ve şu an km 383 e geldi ve benzinde artık son demlerinde biraz daha gider biter.Zaten gösterge kırmızı çizgininde atında şu an.Kısacası benzin olayında söyledikleri veriler doğru veriler ve bu gerçekten çok ekonomik bir veri 1 litreye 56 km gercekten cok hoş.

mir

arkadaslar arkaya çanta almak istiyorum, yanlız çanta demiri çanta koymaya elverişli değil, bu demir aparatını nerden temin edebilirim, bilgisi olan arkadaslardan yardım bekliyorum.

Wave ci arkadaşlar uzun süre kullananlar ,nasıl sağlamlığı tavsiye edermisiniz.

Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Merhaba. 2013 yılından beridir Wave kullanıyorum ama bu 3. Wave motorum. Toplamda 22 bin km civarı kullandım bu 3 motoru. Mevcut Wave motorum 2015 yılından ve 1000 km'den beridir bende ve de şimdilerde 12 bin km civarlarında. Motorumu 2019 yılında binerek Balıkesire, yazlığa götürüp orada bırakmıştım ve pandemide de gidip kullanmaya fırsat olmadığından aküsü bitmişti. Geçen yıl arabamın arkasına atıp Ankaraya getirdim ve aküsünü değiştirdim ve de yetkili serviste bakım yaptırdım. Kilometresi yüksek olmasa da bana hiç bir sorun çıkartmadı şimdiye kadar. Düzenli bakımları yapıldıktan sonra 100 bin km'yi bile sorunsuzca devireceğini düşünüyorum. Kolay gelsin. Selamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar