Honda Honda Wave 110i (Yeni 2012)

Bende bi ara satmayi düşünmüştüm wave mi pişman olacağimi anladim satmadim wave den sonra crf 250 l , Crf 250 Rally aldim onlari sattiktan sonra Afrika Twin aldim tek değişmeyecek motorum wave Afrika Twin'ni satarim wave'yi satmam çok güzel bi motor çok memnunum uzun yola gittim şehir içinde geziyorum dağlara çiktim sorunsuz yola devam etti

Motorumun beyni ariza yapti 1000tl fiyat söylediler beyin için ayni sorunu yaşiyan oldumu bunu daha uygun nerden bulabiliriz?

Cub motorlarda crypton´nun üzerine yoktur.

Gerisi fasa fiso,60bin km yi geçti hala saat gibi.

Diyarbakir karpuzu gibi kütür kütür...

Motosikleti
600RR
Cub motorlarda crypton´nun üzerine yoktur.

Gerisi fasa fiso,60bin km yi geçti hala saat gibi.

Diyarbakir karpuzu gibi kütür kütür...

usta yanlış anlama her malda kullanıma dayalı sorunlar ortaya çıkabilir,kriptona lafım yok ama wawe de yabana atılacak bir motor değil:king:

Crypton iyidir kullanmadim wave çok iyi titreşim yok çok az yakiyor Türkiye'de wave den daha az yakan motor yok

Ben şehir içinde 4 defa arka arkaya test ettim yedek 0.5 litrelik benzin aldim 200km aşşasina düşmedi benzin tam bitene kadar hizim 40 ila 80 arasinda değişti. Şehir dişinda Bodrum'dan Marmaris'e 1 depo ile defalarca gittim hizim sadece rampalarda 60 a dustu 80 -100 arasi gittim Marmarise vardiğimda içinde hala benzin vardi. Eğer 60 km hizla gidilirse 1 depo ile 220km yi bulabilir .

KLR'yi satip ikinci motor olarak cub tarzi bir motor almak istiyorum, efsane yakit tuketimleri ve yari otomatik olusu beni cezbediyor, tayland seyahatlerimde mutlaka wave kiralar gezerdim, simdi Crypton mu yoksa Wave mi diye sorucam ortalik karisacak, anladigim kadariyla ikisi de sinifinin iyi modelleri birbirine gore cok farkli ustunlukleri yok yaniliyorsam duzeltin.

KLR'yi satip ikinci motor olarak cub tarzi bir motor almak istiyorum, efsane yakit tuketimleri ve yari otomatik olusu beni cezbediyor, tayland seyahatlerimde mutlaka wave kiralar gezerdim, simdi Crypton mu yoksa Wave mi diye sorucam ortalik karisacak, anladigim kadariyla ikisi de sinifinin iyi modelleri birbirine gore cok farkli ustunlukleri yok yaniliyorsam duzeltin.

Wawenin 0ı üretilmediği için parçası daha az olabilir belki. İkisi de japon cup çok bir farkları yoktur.

zaten amaç günlük-bağ bahçe binmek, yola-tura giderken diğerini kullanırım, wave ile buradan çıkıp Nordkapp yapan da varmış.

2012 model 22 çıkışlı 6 binde wave 110i var kirmizi motor güzel titreşim yok saat gibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar